Vinovați de iubire episodul 31 (rezumat) Esat îi spune lui Han că are sentimente pentru Gulben

5,123

Deși la început lui Gülben i-a fost frică de Anıl, după o discuție cu el a reușit să îl convingă să o lase să plece, ba chiar i-a fost milă de el. Ea îl împiedică pe Bayram să îl găsească și nu spune nimănui despre întâlnirea ei cu Anıl și despre ce s-a întâmplat între ei. 

Han merge în continuare la psihiatrul său și spune că Anıl a fost acasă la el și i-a lăsat un bilet. Pentru că nu îi poate da informații despre pacient, femeia îl refuză iar el renunță la terapie.
Ea începe să-l caute pe Anil pentru a-l interna din nou, dar Anıl nu este acasă.
Anil închiriază camera liberă a lui Naci și începe să urmărească cu binoclul casa de peste drum, în special pe Gülben.

Când Han îl sună pe Esat în absența lui Gülben, bărbatul care este îngrijorat pentru ea vine acasă la Han. Esat vorbește cu Han și îi spune că îi place Gülben mai mult decât doar o prietenă. Gülben le ascultă conversația. Han îi arată lui Esat păpușa lui Gülben, Filiz, și îi spune că sora lui este încă un copil și se joacă cu păpuși și le îmbrățișează, iar atâta timp cât va trăi el nu va permite să fie ceva între ei. Esat îi spune că înțelege și că nu o să mai facă probleme și pleacă. Gülben este atât de jignită și supărată încât își aruncă toate păpușile afară din casă. Ea îi spune lui Han că a crescut și că nu va renunța niciodată la Esat și chiar dacă l-a convins acum să plece este sigură că într-o zi se va întoarce la ea.
Cu ajutorul lui İnci, Gülben merge la Esra. Ea îi spune că vrea să învețe de la ea cum să fie femeie. Esra o machiază și îi dă o rochie nouă. Lui Gülben începe să-i placă Esra.

Neriman și Ege încearcă să ascundă de Gamze faptul că se întâlnesc pentru a nu o supăra, dar ea îi vede împreună și este foarte supărată pe ei.

Într-o dimineață, tatăl lui Han insistă că trebuie să meargă să o ceară pe İnci și îi convinge pe toți să facă acest lucru folosind exploatarea emoțională și constrângerea.

İnci și Esra încep să lucreze la noul lor post de radio. Han le lasă să lucreze dar vine la firmă sub pretextul că îi dă telefonul mobil soției sale. Îl întâlnește pe Barıș, care este prietenul lui İnci de la școală și este acum noul ei șef. 

Naci se eliberează de frânghii și ajunge la ușă, dar când are o criză, nu poate continua să spargă ușa și să strige. În timp ce Han și Bayram o caută pe Gülben, aud vocea lui Naci, dar Han evită să fie descoperit trimițând portarul pe terasă. Han îl găsește pe Naci întins pe pământ. Cu greu, îl duce într-o cameră unde avea un pat și îi spune să se odihnească, apoi pleacă. Naci încearcă din nou să scape dar nu reușește.

Han îi aduce lui Naci mâncăruri gătite acasă, pe care le pune într-o cutie de prânz. În timp ce mănâncă, Naci reușește să pună în cutie un bilet în care cerea ajutor. Biletul cade în mâinile lui Safiye în timp ce spală cutia de prânz, dar nu îl poate citi pentru că cerneala s-a împrăștiat și femeia este dezgustată de tot. Tatăl său vede biletul și încearcă să-l citească. El îi arată lui
Safiye că biletul era semnat de Naci și singurul cuvânt care se putea citi era ajutor.

Esat se împacă cu Han și se întoarce la companie.

Anıl merge la compania Derenoğlu pentru un loc de muncă. Esat este cel care îl intervievează.
Când Gülben iese din casă, găsește păpușa Filiz și un bilet. Ea crede că Esat a adus-o și îl sună să-i mulțumească, dar el nu știe nimic. Atunci își dă seama că a fost Anıl. Anıl aude conversația lor și devine și mai entuziasmat.

11 moduri ingenioase de a utiliza filtrele de cafea dincolo de prepararea cafelei

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.