Poveste din Anatolia episodul 25 (rezumat) Dilek il gaseste pe tatal ei

3,453

Dilek a plecat singură pe munte să îl caute pe tatăl ei și i se face rău și își pierde cunoștința. Tatăl ei o găsește și o duce în coliba unde se ascunde.
Dilek e sigură că el este nevinovat și vrea să o aducă și pe mama ei, să le spună adevărul dar el e distant și insistă să nu facă asta fiindcă este prea târziu.
Dilek se întoarce în altă zi pe munte, împreună cu Gulsum, dar nu îl mai găsește.
La finalul episodului, el bate la ușa lor rănit.

A început procesul de custodie. Fikret a aflat că Sefer a fost la închisoare în trecut.
Sefer îi povestește lui Zahide că și-a asumat vina pentru un prieten care a rănit pe cineva. El s-a oferit să facă asta fiindcă prietenul lui tocmai fusese admis la universitate. Prietenul lui a ajuns avocat și nu l-a mai căutat niciodată pe Sefer. Chiar dacă Zahide se teme că va pierde custodia, nu îl învinuiește niciodată pe Sefer.
Comisia desemnată de instanță merge la casa lui Zahide pentru a examina spațiile de locuit ale copiilor și va vorbi cu copiii.
Verii cumpără mobilă nouă pentru camera lor și le fac un loc de joacă în curte.
Sefer și Zahide își caută locuri de muncă.
Gulsum află despre proces și îi propune lui Zahide să lucreze la Centrul de educație pe care l-a deschis.

Cei din comisie vor să vadă și casa lui Sefer. Sefer îl sună pe Selami să îl anunțe dar el nu îi răspunde. Comisia îl găsește în fața casei, în pijama cu toba în brațe, certându-se cu Keriman. Selami le vorbește despre cum a răpit-o pe Keriman și despre escrocul Faruk și asistenții sociali rămân cu o impresie proastă despre Sefer.
Sefer se simte vinovat și este pe cale să rupă logodna, dar Taner, Veysel și Cemile promit să-i susțină și îi încurajează să nu se dea bătuți.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.