Poveste din Anatolia episodul 26 (rezumat)

2,302

Ali, tatăl lui Dilek ajunge rănit la ușa ei. Dilek și Taner o roagă pe Elif să îl trateze pentru că fiind fugar, nu pot să îl ducă la doctor.
Gulsum îi pune întrebări soțului ei, dar bărbatul nu răspunde. Dilek cere ajutor de la Abdullah și găsește coliba în care stă tatăl ei. Acolo găsește jurnalul lui în care a scris că nu este vinovat de accidentul pe care l-a făcut și că femeia aceea nu era iubita lui. Suleyman, tatăl lui Serdar, pusese totul la cale pentru a scăpa de el. Înainte ca Dilek să-i poată spune asta mamei ei, profesoara Gulsum îl denunță pe soțul ei.

Verii îl caută pe Șevket, bărbatul pentru care Sefer a făcut închisoare și îl roagă să meargă la proces și să mărturisească faptul că el l-a rănit pe acel om. Când bărbatul refuză, ei adună zeci de martori din localitate care să depună mărturie în favoarea lui Zahide și Sefer.
Cu toate acestea, mărturiile lor nu ajută la nimic.
În ultimul moment, Șevket care a fost mișcat de vorbele lui Taner, merge la proces și spune că Sefer și-a asumat vina pentru el. Îl duce și pe bărbatul rănit cu el și când ei depun mărturie, instanța decide sa îi lase custodia lui Zahide.

Musa și Veysel merg să vorbească cu familia soțului lui Fadime despre moștenirea ei.
Ei nu acceptă să îi cedeze partea care i se cuvine de bunăvoie iar Veysel își pierde cumpătul dar Musa îl împiedică să se bată cu ei. După aceea, merg la cafeneaua comunei. Aproape toți de acolo îl cunosc și îl respectă pe stomatologul Musa care i-a tratat gratis pe mulți dintre ei. Musa vorbește apoi cu un vechi prieten de acolo și el o ajută pe Fadime să își recupereze proprietățile.
După aceea Fadime se simte tot mai rău și trebuie să îi spună tatălui ei că este pe moarte.

Asuman a susținut examenul și tatăl ei se ține de cuvânt și o lasă să se întâlnească cu Ramazan.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.