Noul serial cu Halit Ergenc și Tuba Buyukustun în roluri principale, are premiera de Ziua Îndrăgostiților

705

Noul serial cu Halit Ergenc și Tuba Buyukustun în roluri principale, “Yarin yokmus gibi” (Ca și când mâine nu ar exista), are premiera de Ziua Îndrăgostiților pe platforma digitală Gain.

Serialul relatează povestea relației complexe dintre tânăra actriță Manolya și jurnalistul experimentat Hakan, care începe cu un interviu. Drumurile lor se încrucișează din nou întâmplător. În timp ce cei doi caută modalități de a stabili o comunicare sinceră și deschisă, își dau seama că acest lucru nu este deloc ușor. În timpul scurt, dar intens pe care îl petrec împreună, abordările lor unul față de celălalt încep să se schimbe pe măsură ce își confruntă prejudecățile.

Regizată de Zeynep Gunay, produsă de Saner Ayar, scrisă de Ekin Atalar și semnată de CB Medya, mini-seria în 4 episoade este o adaptare după filmul olandez “Interviu” din 2003. Toate episoadele vor fi lansate pe platforma digitala Gain in 14 februarie.

Aceasta este a doua colaborare a actorilor Halit Ergenc și Tuba Buyukustun, care au mai jucat împreună în filmul “Istanbul Kirimizi” lansat în 2017.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.