Pro 2 redifuzeaza serialul turcesc “O singura privire” cu Kadir Dogulu in rol principal

2,445

“O singură privire” este o producție Ay Yapim și a fost difuzată pe postul Fox Turcia în anul 2016. Serialul are 20 de episoade iar rolurile principale sunt interpretate de actorii Kadir Dogulu (Macit din serialul “Un destin la răscruce”) și Seda Bakan.
Serialul se va difuza zilnic de la ora 15:00 pe Pro 2, începând din 4 octombrie.


Serialul spune povestea lui Leyla, o mamă singură care acceptă să se căsătorească cu afaceristul Hașmet în căutarea unei vieți mai bune. Cu toate acestea, când descoperă în ziua nunții lor că el nu este cine pare, ea decide să fugă, temându-se pentru viitorul fiului ei. Atunci se întâlnește cu Alper, unul dintre angajații lui Hașmet care o ajută fără să știe.
Alper se străduiește să-și crească singur fiica după un accident de mașină care i-a lăsat soția în comă și i-a ucis fratele. Când află de comportamentul lui Hașmet, singurul său gând este să-i protejeze pe Leyla și pe fiul ei. Alper și Leyla se îndrăgostesc în curând și în ciuda eforturilor de a sta departe unul de celălalt, circumstanțele continuă să îi readucă împreună.

Distribuție și personaje:
Alper Eren (Kadir Doğulu) este un bucătar de succes care este căsătorit cu Berna și au împreună o fiică, Çiçek. Nu-și iubește soția, dar rămâne cu ea de dragul fiicei lor. După ce moare fratele său, el are grijă de nepoatele sale, Eylül și Mercan și devine tatăl lor adoptiv. Mai târziu, el o întâlnește pe Leyla și se îndrăgostesc unul de celălalt deși știu că nu este permis.

Leyla Aydın Eren (Seda Bakan) este o tânără frumoasă, care are un băiețel mic și locuiește cu tatăl și familia vitregă. În ziua nunții sale află că logodnicul ei Hașmet este un criminal, fuge de la nuntă și din greșeală intră în mașina lui Alper. Se îndrăgostește curând de el și dezvoltă o legătură strânsă cu fiica și nepoatele lui.

Hașmet Tuğcu (Mustafa Üstündağ) este un afacerist care s-a îndrăgostit de Leyla la prima vedere. Când Leyla fuge, el o caută peste tot.

Canan Güngör (Dolunay Soysert) este șefa Leylei; mai târziu este dezvăluit că e mama ei biologică.

Salih Aydın (Kadir Çermik) – tatăl Leylei.

Ayla Aydın (Mahperi Mertoğlu) – mama vitregă a Leylei.

Onur Bozan (Cemil Büyükdöğerli) – un prieten de familie al lui Alper. Îl trădează pe Alper având o aventură cu soția lui.

Berna Eren (Aslı Orcan) – prima soție a lui Alper. A avut o aventură cu prietenul său, Onur, iar cumnatul ei a aflat și în urma acestui fapt el a murit și ea a intrat în comă. Berna se trezește mai târziu și îl vrea pe Alper înapoi.

Engin Kargı (Serdar Özer) este omul de încredere al lui Hașmet și e însărcinat cu căutarea Leylei. O găsește pe Ezgi, prietena Leylei și o folosește pentru a o găsi pe Leyla, dar sfârșește prin a se îndrăgosti de ea.

Ezgi Güneș (Mine Kılıç) – cea mai bună prietenă a Leylei, care o ajută să scape. Ea este găsită de Engin, dar rămâne loială Leylei. Ea și Engin se îndrăgostesc mai târziu.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.