Lacrimi la Marea Neagra – Episodul 28 (rezumat)

5,898

Vedat l-a luat din nou pe Yigit iar Nefes a rămas plângând după copilul ei. Tahir i-a promis că va face tot posibilul și îl va aduce înapoi.
Când au ajuns acasă, Vedat i-a spus lui Nazar că de aici înainte va fi mamă vitregă fiindcă Yigit va rămâne cu ei. Nazar avea grijă de copil iar când Vedat nu era aproape o suna pe Nefes și în acest fel ea putea vorbi cu Yigit.
Vedat a văzut o carte de fizioterapie în casă și a bănuit că Mercan a început tratamentul. Când a rămas singur cu ea, s-a prefăcut că o lovește iar ea s-a apărat cu mâinile. El și-a dat seama că ele plănuiesc ceva fiindcă nu i-au spus că Mercan a început să se recupereze și a amenințat-o că în cazul în care se gândește să îl denunțe ar trebui să se gândească bine fiindcă Nazar este în mâinile lui.

Mercan a fost dusă acasă la părinții săi.
‌Vedat a mers să își ia rămas bun de la Fikret fiindcă a doua zi avea de gând să plece cu copilul în străinătate. Fikret l-a întrebat cum rămâne cu Nefes iar el i-a zis că este sigur că ea îi va urma fiindcă nu va putea sta departe de Yigit. Fikret l-a avertizat că face o mare greșeală.

Tahir a dus-o pe Nefes la casa lor de la munte pentru a se liniști și pentru a o ține departe de mama lui care în ultimul timp îi făcea lui Nefes tot felul de reproșuri.
‌ Nefes a rămas singură fiindcă Tahir a trebuit să plece pentru a-i aduce niște lucruri de acasă. Vedat a aflat că e singură și a mers să îi spună că va pleca departe cu Yigit iar ea este liberă să aleagă dacă va merge cu ei sau va rămâne cu Tahir iar atunci nu își va mai vedea copilul niciodată. El a plecat și i-a spus că o așteaptă acasă la el a doua zi seara când va fi plecarea.

‌A doua zi dimineața, Vedat a trimis-o pe Nazar acasă la părinții ei și i-a spus să nu se întoarcă în seara aceea.
‌Tahir și Nefes au făcut un plan pentru a-l salva pe Yigit. Urma ca ea să îl facă pe Vedat să creadă că a ales să plece cu el, iar când vor ieși din țară, Ali îl va putea prinde și îl va acuza că a vrut să răpească copilul. Nefes l-a sunat pe Vedat și i-a spus că s-a hotărât să plece în străinătate cu el și cu Yigit.
Seara, înainte să sosească Nefes, Vedat era la Fikret fiindcă acesta l-a sunat și i-a spus că vrea să îl vadă neapărat înainte de a pleca.
‌Yigit era singur în camera lui și era speriat fiindcă s-a întrerupt curentul electric. Un om de-al lui Vedat i-a dus două lumânări aprinse în cameră și a plecat. Una din lumânări a căzut de pe noptieră și s-a produs un incendiu. Copilul a vrut să iasă afară din cameră dar ușa era încuiată cu cheia.
‌Tocmai atunci au apărut Nefes și Tahir.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.