Lacrimi la Marea Neagra – Episodul 29 (rezumat)

6,261

Tahir I-a salvat pe Yigit din incendiu și l-a dus la conac. Ali l-a avertizat că va avea probleme pentru că a răpit copilul a cărui custodie o avea Vedat. Tahir i-a zis că nu îi pasă de ce i se va întâmpla dar știe că va lupta pentru ca Yigit să rămână lângă el. Era foarte fericit că în acea zi copilul i-a zis tată.
Când a văzut Vedat că Yigit nu era acasă, a plecat spre casa lui Tahir dar Fikret cu oamenii lui i-au blocat drumul și a fost nevoit să se întoarcă. Fikret i-a zis că a venit să îl oprească să facă altă greșeală, iar copilul este foarte bine lângă mama lui. Nefes a mers în vizită la Mercan acasă. Mama ei și-a cerut scuze de la Nefes pentru felul în care s-a comportat cu ea și i-a spus că Vedat bătut-o pe Nazar. Nefes a încercat să o liniștească și i-a zis că într-o zi Vedat va plăti pentru tot. Vedat și Cemil fac un plan cum să se răzbune pe familia Kaleli.

‌Vedat i-a dat avocatei arma cu care l-a împușcat Nefes și i-a zis că vrea să o acuze pentru că a încercat să îl omoare.
‌Saniye a mers la piață iar un tip i-a dat un bilet de la Fikret în care i-a dat de înțeles că vrea să discute cu ea ceva din trecut care îi privește pe amândoi. Fikret o aștepta la mormântul lui Sakine. Când a ajuns, el i-a arătat o hârtie cu o adresă pe care ea cu mulți ani în urmă i-a dat-o tatălui lui Sakine. Era adresa unde au fugit cumnatul ei Tahir cu Sakine. Fikret i-a povestit că el era acolo atunci și după ce ea a plecat a luat adresa și vrând să se răzbune fiindcă Sakine l-a părăsit, a mers și i-a împușcat pe amândoi iar acum regretă și la fel ar trebui să facă și ea. A pus-o să își ceară iertare de la Sakine și să facă o rugăciune.

Mustafa i-a dat lui Tahir un cec pe care să i-l ducă lui Vedat, fiindcă mai avea să plătească ultima rată din datoria pe care o avea la el. Tahir a mers acasă la Vedat și i-a dat cecul iar Vedat l-a ars și i-a zis că are ceva mai important să ia de la el. Tahir i-a zis că ăsta e ultimul lucru pe care îl va primi de la el, apoi i-a dat o sumă de bani și i-a zis că asta e pentru geamul pe care l-a spart când a trebuit să își salveze fiul de la incendiu.
Seara, Tahir a mers împreună cu Nefes și cu Yigit la un restaurant din oraș. În timpul cinei, Tahir i-a dat un inel de logodnă și a cerut-o din nou în căsătorie. După ce l-au dus pe Yigit acasă, au mers amândoi pe malul mării unde au stat până târziu. Erau atât de fericiți iar în seara aceea s-au sărutat pentru prima oară. Dimineața, Nefes era căutată de poliție fiindcă Vedat a denunțat-o că a încercat să îl împuște.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.