Lacrimi la Marea Neagra – Episodul 30 (rezumat)

6,120

Nefes a fost arestată pentru că Vedat a făcut un denunț împotriva ei fiindcă a încercat să-l împuște.
Vedat le-a făcut o ofertă ei și lui Tahir că dacă vor accepta să divorțeze își va retrage plângerea iar ea va fi eliberată și va obține custodia lui Yigit.

Cemil, fiind instigat de Vedat a ascuns niște arme de contrabandă pe nava lui Mustafa apoi a anunțat poliția. Nava a fost percheziționată dar nu s-a găsit nimic fiindcă Mercan l-a auzit pe Cemil vorbind la telefon cu oamenii lui despre asta și i-a spus lui Nazar. Nazar l-a anunțat pe Murat iar el a mers noaptea cu Fatih, au luat armele și le-au ascuns.

Cemil și-a dat seama că Mercan și Nazar au anunțat familia Kaleli și ei au luat armele de pe navă.
Fikret îi cere avocatei să îl informeze despre fiecare pas pe care îl face Vedat.
Din lipsă de probe, Nefes a fost eliberată până la proces.
Fikret l-a răpit pe Rustem pentru a-i încurca planurile lui Vedat.

Tahir l-a sunat pe Vedat și i-a spus că s-a gândit și a hotărât să divorțeze de Nefes dar cu condiția să îi dea arma cu care Nefes l-a împușcat. S-au întâlnit în oraș iar în timpul acesta Idris ajutat de Nazar a dus o cutie la Vedat acasă. Idris a filmat cutia și i-a trimis un video lui Tahir iar el i l-a arătat lui Vedat și i-a spus că acolo sunt armele pe care el și Cemil  le-au pus pe navă. Astfel Vedat nu a avut altă alegere și i-a dat arma lui Tahir iar Nefes a fost salvată. Când a ajuns acasă, Vedat a văzut că cutia era goală și și-a dat seama că a fost înșelat de Tahir.
Murat și Idris i-au dus cutiile cu arme lui Cemil.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.