Secrete de familie episodul 70 (rezumat)

7,928

Ceylin și Ilgaz și-au găsit fiica dar ea nu-i recunoaște și despărțirea ei de Filiz din punct de vedere fizic și emoțional indică un proces foarte dificil.
Trebuie să aștepte cu răbdare să o ia acasă până trec prin toate procedurile, de la testul ADN cu care trebuie să dovedească faptul că sunt părinții ei, la vizitele la psiholog și la pregătirea ei din punct de vedere emoțional.
Fiindcă Filiz a izolat-o de toată lumea și a învățat-o să nu aibă încredere în nimeni, Eren o roagă pe Dilek să vorbească cu ea dar încercarea ei este zadarnică și nu fac nici un progres.
Până la urmă, ei o aduc pe Filiz să îi spună cine sunt părinții ei, fiindcă nu ar crede pe altcineva. Filiz încearcă să îi spună să nu creadă ce spun ei dar Ilgaz gestionează bine situația și nu o lasă să vorbească și îi spune fetei că el și Ceylin sunt părinții ei.

Ilgaz și Ceylin nu pleacă de lângă orfelinatul unde este dusă Mercan și parcă treptat ea se obișnuiește cu ei. Merg împreună la restaurant dar când pleacă de acolo, Mercan este copleșită de aglomerația cu care ea nu este obișnuită, se sperie și spune că vrea să meargă la Filiz și că pe ei nu îi vrea.
Chiar atunci, Ceylin află că Nil o scoate pe Filiz din închisoare pe motiv că are boli psihice. Se duce la spital să vorbească cu ea și Filiz pune ochii pe pistolul din geanta ei. Ilgaz merge în grabă după Ceylin și episodul se încheie cu un foc de armă.

Yekta, care se implică mai mult în întunericul lui Kadir de fiecare dată, trebuie să ia o decizie importantă. Osman, Can și Çınar, care nu înțeleg încă pe deplin în ce sunt implicați, sunt presați de sarcinile pe care trebuie să le îndeplinească. Pe de altă parte, Merdan va urmări un adevăr neplăcut despre Defne.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.