Biografia actriței Sebahat Kumaș (Saniye din serialul Promisiunea)

1,985

Actrița Sebahat Kumaș s-a născut pe 26 septembrie 1989 la Aydin, și-a petrecut copilăria în Izmir și după absolvirea liceului, s-a mutat la Istanbul să își urmeze visul de a fi actriță, împreună cu sora ei mai mare Sevinç Kumaş, care este tot actriță. A debutat în anul 2009 în serialul Arka Siradakiler și după câteva roluri mici, a primit rolul cadânei Esma în serialul Suleyman Magnificul, pe care l-a jucat timp de două sezoane. În acea perioadă, a devenit interesată de cinematografie și a urmat cursurile Universității Anadolu din Eskisehir, Departamentul Fotografie și Videografie. În paralel a luat cursuri de actorie la Școala Ekol Drama.

În perioada 2013-2016 a interpretat rolul lui Melek în serialul Karagul (Trandafirul Negru) apoi a jucat alături de Kutsi în serialul Kalbimdeki Deniz (A doua șansă).
După serialul Promisiunea, a avut un rol principal în filmul Askin Gonul Yazisi (2022). A urmat apoi serialul Ask Mantik Intikam (Îndrăgostiți din interes) în care a avut rolul lui Ruya iar în prezent joacă un rol de polițistă în serialul Arka Sokaklar.

Frumoasa actriță este pasionată de gătit si a studiat și Gastronomia la Școala culinară Mutfak Sanatları Akademisi.

Pictura este o altă mare pasiune a ei.

Filmografie
Arka Sokaklar – Nurcan / 2022
Aşk Mantık İntikam – Rüya / 2022
Askin Gonul Yazisi / 2022
Zümrüdüanka – Saniye Arsoy / 2020
Kalbimdeki Deniz – Diyar Sarıkaya / 2016-2018
Karagül – Melek Şanverdi / 2013-2016
Muhteşem Yüzyıl – Esma Hatun / 2011-2012
Öğretmen Kemal / 2010
Türk Malı / 2010
Bahar Dalları / 2009
Akasya Durağı / 2010
Adanalı / 2010
Arka Sıradakiler / 2009

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.