Interviu cu actrița Ceren Yilmaz despre serialul Promisiunea

818

Ai jucat anterior în serialul „Deli Gönül” difuzat de postul nostru FOX. În primul rând, suntem foarte fericiți că te-ai alăturat familiei noastre. Continui să întâlnești publicul cu serialul TV Zümrüdüanka (Promisiunea), iar reacțiile publicului sunt foarte bune. Înainte de a juca în serial, credeai că vei obține acest succes?
Ceren Yilmaz: Sunt foarte fericită să lucrez din nou cu FOX. În momentul în care am citit scenariul serialului, eram de fapt sigură că voi obține acest succes, pentru că proiectul era atât de bine realizat încât tot ce a mai rămas a fost efortul meu.

Cum te-ai simțit când ai aflat că serialul va fi filmat în Cappadocia?
Ceren Yilmaz: Eram foarte fericită pentru că nu cunoscusem frigul Capadociei la acea vreme.

Cum sunt scenele cu colegul tău Alp Navruz?
Ceren Yilmaz: Îmi este de folos pentru că este mai experimentat decât mine și învăț multe de la el.

Se reflectă și pe ecrane că va înțelegeți foarte bine ca echipă. Cum trece timpul pe platou?
Ceren Yilmaz: Cum ai spus, nici nu ne dăm seama cum trece timpul pe platou. Atât actorii cât și membrii echipei lucreaza in armonie și sunt fericiți.

Lucrezi cu mulți actori experimentați în echipă. Sunt actori pe care îi iei drept modele?
Ceren Yilmaz: Sinceră să fiu, fiecare are lucrurile lui care îmi plac, de aceea nu pot da doar un nume. Încerc să obțin ceva de la toți.

Zümrüt plânge mult, are o mulțime de scene triste. Te provoacă vreodată scene ca acestea?
Ceren Yilmaz:
Trebuie să-mi pregătesc starea emoțională în consecință înainte de scenă. Cu toate acestea, înainte de filmari, uneori pot apărea situații care perturbă concentrarea din cauza unor factori externi. La aceasta se adaugă și frigul Capadociei. Nu pot spune că este ușor, dar dau tot ce pot.

Te-ai născut în Samsun. Când ai avut ultima dată șansa să mergi la Samsun și ce aspecte ale orașului îți lipsesc?
Ceren Yilmaz:
Mi-e foarte dor de orașul natal, de familie și de prietenii mei, dar din moment ce locuiesc departe de casă din anii facultății, m-am obișnuit cu această situație. Din moment ce merg des acolo, îmi pot satisface dorul.

Ai spus: „Dacă aș fi Alice, țara mea a minunilor ar fi cu siguranță Bruges”. Care au fost aspectele tale preferate din Bruges?
Ceren Yilmaz:
Structura arhitecturală a orașului Bruges mi-a amintit mereu de desene animate. De aceea îmi dă impresia unui tărâm al minunilor. Și când intră în joc celebrele ciocolate… deși am eliminat zahărul din viață de 4 luni. Dar dacă merg acolo, nu știu dacă pot rezista tentatiei.

Te-ai născut în iunie și ești Gemeni. Crezi că ai caracteristicile zodiei tale?
Ceren Yilmaz:
Chiar foarte mult, chiar și majoritatea prietenilor mei sunt Gemeni. Gemenii sunt interesați de ei înșiși, nu de altcineva și, în general, nu au prejudecăți. De asemenea, îmi place să fiu în preajma unor oameni ca mine. Cu oameni cărora nu le pasă de ceea ce fac alții, cărora le place să se distreze singuri. Desigur, există și o declarație de „personaj dublu” despre Gemeni. Da, desigur că pot arăta ca un personaj dublu. Nu pot fi aceeași persoană când cealaltă persoană mă face tristă sau fericită. Îmi arăt emoțiile și reacțiile imediat. Sunt ceea ce sunt, sinceritatea este pe primul loc pentru mine.

Am observat că îți place sa folosești aforisme în postările pe rețelele sociale. Cărui fapt ​​putem atribui acest interes?
Ceren Yilmaz:
Îmi place să citesc. În general studiez psihologia și filozofia. Îmi place să înțeleg stările psihologice și sociologice ale oamenilor și la ce reacționează aceștia și de ce. Astfel, empatizez mai ușor. Acest lucru mă ajută și în ceea ce privește munca mea.

Cum îți petreci timpul în afara platoului?
Ceren Yilmaz:
Sunt două locuri în care îmi petrec timpul ori de câte ori pot, unul este o fermă de cai, celălalt este un atelier de sculptură. Mă simt liberă în ambele domenii. Mă face fericită să fac ceva pentru mine în afara platoului.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.