Interviu cu Alp Navruz, actorul care Joacă rolul lui Serhat în Promisiunea

5,120

Seria Zümrüdüanka își continuă călătoria pe ecranele FOX cu cel de-al doilea sezon. Ați atras o mare atenție cu cuplul Serhat&Zumrut încă de la primul episod. Cărui fapt ​​atribui acest interes?
Alp Navruz:
După părerea mea, serialele sunt o muncă în echipă din punct de vedere al scopului și al subiectului. Armonia actorilor și buna comunicare cu oamenii din spatele camerei reflectă întotdeauna imagini plăcute pentru public. Pe măsură ce conflictul dintre bine și rău crește, cred că publicul nostru ne urmărește cu entuziasm.

Personajul lui Serhat Demirkan este o persoană feroce și războinică. Compari vreodată aceste aspecte cu tine?
Alp Navruz
: Serhat are o fire impulsivă și nu-și poate ascunde emoțiile. Mă pot defini și ca războinic, dar aplic această trăsătură într-un mod calm, cu ambiție. Drept urmare, deși reacțiile fizice nu sunt aceleași, pot compara lumile noastre interioare.

Este posibil să aveți dificultăți în timpul filmării din cauza condițiilor meteo din Cappadocia…
Alp Navruz
: Da, suntem într-un climat continental. Verile sunt foarte calde, iernile sunt extrem de reci, diminețile sunt calde, serile sunt foarte reci. Poate fi o situație cu adevărat dificilă pentru cei care nu sunt obișnuiți cu clima. Dar cu timpul începem să ne obișnuim și nu mai este atât de dificil.

Cauți întotdeauna să te îmbunătățești. Știm că studiezi muzica și tirul cu arcul, îți place înotul și sportul. În ce domeniu crezi că ai cel mai mult succes?
Alp Navruz:
Da, întrucât profesia noastră este un domeniu nelimitat care este deschis educației, cred că poate fi un avantaj să fii cunoscător în unele domenii, chiar dacă nu profesional, pentru a fi potrivit pentru fiecare rol. Mă distrez și primesc antrenament în domenii precum călăria, tirul cu arcul, scrisul și ramurile sportului.

Spui că ai un interes deosebit pentru poezie și că scrii poezie încă din anii de liceu. Intenționezi să publici o carte de poezii în viitor și există persoane cărora le împărtășești poeziile?
Alp Navruz
: A scrie și a citi poezie este o pasiune de care mă bucur de multă vreme. Mi-am pregătit cartea dar din cauza ritmului seriei, nu am putut finaliza designul. Vreau să-mi termin munca rămasă în curând și să o public dacă este posibil. În general, nu îmi împărtășesc poeziile, le tratez ca pe un secret. Nu va mai fi un secret când va veni momentul.

Ai milioane de urmăritori pe rețelele sociale. Urmărești mesajele și comentariile făcute despre tine de fanii tăi? Cum te fac comentariile să te simți?
Alp Navruz:
În primul rând, aș dori să mulțumesc tuturor urmăritorilor mei care mă susțin. Desigur, nu rămân indiferent față de acest sprijin, dar citesc și țin cont de comentarii, mesaje și critici cât pot de mult. Această atenție mă face să mă simt bine în general.

Dacă profesia ta nu ar fi actoria, ai vrea să fii bucătar. De unde această dragoste pentru gătit? Cum gătești pentru tine?
Alp Navruz
: Din anumite motive, să petrec timpul în bucătărie și să încerc mâncăruri necunoscute îmi face plăcere. Încă încerc rețete noi în timpul meu liber și cred că așa va rămâne mereu.

Ne vom vedea în cinema și teatru în viitor?
Alp Navruz:
Știu că cinematograful și teatrul au întotdeauna un loc diferit pentru un actor. În teatru ești mai intim cu publicul, pe marele ecran ești mai planificat și stăpânești mai bine povestea. Am primit oferte bune pentru film, dar bănuiesc că nu am dat peste o poveste apropiată de ceea ce îmi doream. Desigur, ca orice actor, am un obiectiv de a fi în cinema și sper să ating acest obiectiv în curând.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.