Serialul turcesc Vieţi la răscruce revine din 26 februarie la Pro 2

4,579

Din 26 februarie, de la ora 22:00, Pro 2 aduce în casele românilor super producţia turcească “Vieţi la răscruce” (Kördüğüm) cu İbrahim Çelikkol, Belcim Bilgin și Alican Yucesoy în rolurile principale.

Povestea serialului urmăreşte viaţa lui Ali Nejat Karasu, un fost pilot de curse care acum este un afacerist de succes și lucrează în compania familiei sale. Pasiunea sa pentru curse nu s-a diminuat iar visul său este să construiască o nouă mașină. În timp ce se află într-o călătorie de afaceri în Italia, o cunoaște pe tânăra Naz, o doctoriță frumoasă care îi salvează viața prietenului său. Ulterior, Ali şi Naz se reîntâlnesc în Istanbul.
Triunghiul amoros nu va lipsi nici din acest serial turcesc, căci Naz este căsătorită cu Umut, un mecanic auto, care găsește oportunitatea de a-și construi propria lui maşină cu ajutorul financiar oferit de Ali.
Ali află subit că are un fiu iar copilul rămâne în grija sa după ce mama lui s-a sinucis. În încercarea de a găsi un echilibru între viața profesională și creșterea copilului, Ali sfârșește prin a se sprijini pe ajutorul lui Naz și cu timpul cei doi se îndrăgostesc.

Distribuție
Ibrahim Celikkol – Ali Nejat Karasu
Belcim Bilgin – Naz Ozer
Alican Yucesoy – Umut Ozer
Rojda Demirer – Neslihan
Ege Aydan – Ayhan
Murat Daltaban – Oguz
Aybars Kartal Ozson – Kaan Karasu
Tulay Gunal – Feyza Karasu
Gozde Cigaci – Gokce
Mehmet Aslantug – Enver Eren
Saadet Isil Aksoy – Eylul Eren
Kaya Akkaya – Amir
Naz Elmas – Didem
Ferit Aktug – Genco
Ayda Aksel – Aysen Isleyen
Tulay Gunal – Feyza
Ali Tutal – Hasan

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.