Ma numesc Zuleyha – Episodul 31 (rezumat)

6,759

Demir află de la Yilmaz că Cengaver i-a vândut acțiunile sale și că Yilmaz are acum dreptul la jumătate din terenul cumpărat pentru ferma de lactate și din toate veniturile pe care le va produce. Demir pleacă furios și îl lasă pe Ercument acolo iar Yilmaz îl duce cu mașina în oraș. Ercument este interesat de afacerile lui Yilmaz iar el îl duce să vadă fabrica sa de bumbac.
Ercument îl încurajează să exporte ‌bumbac în Franța și se oferă să îl ajute fiindcă cunoaște mulți oameni de afaceri acolo. La cină, în acea seară Ercument îi reproșează lui Demir că l-a lăsat pe teren și îi spune că partenerul său de afaceri Yilmaz l-a adus acasă. Hunkar se grăbește să îi spună că Yilmaz nu este partenerul lui Demir dar îi va povesti mai multe cu altă ocazie.

‌Demir află de la Nihal că bârfele care au fost împrăștiate în Adana despre Zuleyha și Yilmaz au pornit de la mătușa lui Yilmaz când a fost internată în spital. Demir își cere iertare de la Cengaver dar el îi spune că prietenia lor a luat sfârșit. La fel încearcă și Zuleyha să se împace cu Nihal dar fără nici un rezultat.
‌Mujgan și Fekeli reușesc să îl convingă pe Yilmaz să nu mai poarte arma cu el.
‌Demir o duce din nou pe Zuleyha să viziteze copilul dar ca de obicei ea este devastată când se întoarce la fermă. El îi spune că nu o să aducă copilul acasă decât după ce Yilmaz se va căsători cu Mujgan.

‌Ercument o întreabă pe Hunkar unde este copilul lui Demir iar ea îi spune că este trimis în altă parte cu un pedagog fiindcă Zuleyha suferă de depresie și nu poate avea grijă de el. El se oferă să o ducă la o clinică privată din Paris dar Hunkar îi spune că nu este nevoie fiindcă Zuleyha face deja un tratament.
‌Hunkar se întâlnește cu Fekeli. Ea îl întreabă despre Yilmaz iar el ii spune că în curând se va căsători cu Mujgan și că a reușit să îl convingă să nu mai poarte armă. O roagă să facă și ea la fel cu Demir.

‌Seher nu se simte prea bine în ultima vreme iar dimineața are grețuri.
‌Sermin primește o citație de la Judecătorie în care i se cere să înapoieze suma de 700.000 de lire lui Demir pentru banii pe care i-a împrumutat de la el, plus dobânda. Yilmaz se oferă să sponsorizeze el școala lui Betul și îi promite că îi va găsi un avocat bun pentru a o apăra împotriva lui Demir.
‌Demir și vărul său Ercument merg să petreacă un weekend la casa lor de la țară. Hunkar o trimite pe Seher cu șoferul pentru a le prepara mâncarea.
‌Demir îi promite lui Ercument că după cină vor merge împreună la un club dar după câteva pahare de vin Demir adoarme. Ercument pleacă cu șoferul la club. Demir se trezește după un timp iar Seher îl ajută să urce în dormitor. În starea de beție în care era, Demir se prăbușește pe pat. Dimineața când Demir se trezește rămâne uimit când o vede pe Seher dormind lângă el.

Notă :
Numerotarea episoadelor nu corespunde cu cea de la TV deoarece la TV se difuzează doar 2 ore dintr-un episod care în versiunea originală este de aproximativ 2 ore jumate – 3 ore.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.