Ma numesc Zuleyha – Episodul 30 Rezumat

8,492

Hunkar și Fekeli se întorc acasă fericiți după ce au petrecut noaptea împreună în cabana din munți și s-au împăcat.
Scrisoarea lui Zuleyha a căzut jos lângă patul lui Yilmaz iar el încă nu a văzut-o.
Demir o ține pe Zuleyha sub supraveghere acasă iar în oraș nu îi dă voie să plece singură, ci o trimite pe Seher cu ea.
Mujgan îl întreabă pe Sebahattin despre relația lui Yilmaz cu Zuleyha și despre timpul pe care l-au petrecut la ferma Yaman dar Sebahattin minte că nu a știut nimic despre ei. Mujgan vrea doar să afle dacă Zuleyha încă îl iubește pe Yilmaz și îi spune lui Sebahattin că dacă așa stau lucrurile atunci ea se va retrage.

Demir află că Sermin l-a denunțat când l-a împușcat pe Yilmaz, iar el și Fekeli nu au făcut nici o plângere împotriva lui.
Seara, Demir și Zuleyha merg la cinema în aer liber. Yilmaz este acolo cu Mujgan iar Zuleyha îi privește necăjită cum stau îmbrățișați, flirtează și sunt fericiți. Demir îi spune că se pare că sunt foarte îndrăgostiți.
La întoarcerea acasă, Demir o duce pe Zuleyha să își vadă copilul și îi spune că îl va ține departe de ea până când Yilmaz se va căsători cu Mujgan. Îi spune și că după aceea vrea să îi zică dacă Adnan e fiul lui sau nu și că chiar dacă este al lui Yilmaz, el îl va crește ca fiind al lui.
Fekeli și Hunkar continuă să se întâlnească la locul lor obișnuit. Într-o zi Zuleyha îi aude vorbind la telefon și își dă seama că se întâlnesc pe ascuns. Îi spune lui Demir iar el o întreabă pe Hunkar dar ea refuză să îi răspundă la întrebări.
Și Gaffur îi vede împreună dar încă nu spune nimănui și se gândește cum ar putea să folosească situația în avantajul lui. Sanyie încă e supărată pe el și îl pune să doarmă în sufragerie. Gaffur se străduiește să o convingă să îl ierte dar continuă să se întâlnească cu Seher.

Ercument, verișorul lui Demir, vizitează familia Yaman. A locuit un timp în Franța și după ce va rămâne o perioadă în Çukurova pentru a găsi niște investitori, se va întoarce pentru a înființa o afacere.
Mujgan o sună pe Zuleyha fiindcă vrea să discute cu ea pentru a fi sigură că nu face o greșeală căsătorindu-se cu Yilmaz. Demir răspunde la telefon iar Mujgan închide fără să spună nimic. Puțin mai târziu Zuleyha merge în oraș împreună cu Seher. Mujgan se întâlnește cu ea și o întreabă direct dacă mai are sentimente pentru Yilmaz și de ce a mers la el în seara logodnei lor. Zuleyha își amintește de amenințările lui Demir și îi spune că nu o interesează dacă ea și Yilmaz se căsătoresc fiindcă ea își iubește soțul și că în acea seară a mers la Yilmaz ca să îl facă gelos pe Demir. Mujgan o crede și în aceeași zi merge să își cumpere o rochie de mireasă și îi spune lui Yilmaz de discuția lor.

Cengo se întâlnește cu Yilmaz și îi spune că Hüseyin, cel care s-a predat în locul lui Demir, trăiește ca un rege în închisoare și că Demir e cel care îl plătește. Yilmaz nu este surprins fiindcă bănuia asta. Cengo îi spune și că tot pe Huseyin, Demir l-a plătit ca să îl împuște pe Fekeli. Yilmaz pornește furios spre ferma Yaman ca să se răzbune pe Demir. Mujgan îl ajunge din urmă, aruncă cheile mașinilor ca să nu își poată continua drumul și îi spune că dacă nu renunță, ea îl va părăsi. Îl roagă să lase totul în urmă și să plece cu ea din oraș dar el refuză și îi spune să nu îi ceară să facă alegerea asta.
Între timp Cengo i-a spus lui Fekeli că Yilmaz a aflat despre Hüseyin și că a plecat furios la Demir. Fekeli face preinfarct și își pierde cunoștința. Cetin îl găsește pe Yilmaz și îi spune despre Fekeli și merg toți în grabă la spital. Fekeli își revine dar rămâne puțin la spital pentru supraveghere medicală.
Mai târziu, Demir îi arată lui Ercument terenul unde va construi ferma de lactate. Demir observă un grup de bărbați acolo și merge spre ei să le spună că se află pe o proprietate privată. E șocat să vadă că liderul lor este Yilmaz și îl întreabă ce caută acolo. Yilmaz îi răspunde că acela e terenul lui și că Cengo i-a vândut cele 50% din acțiunile terenului.

Notă :
Numerotarea episoadelor nu corespunde cu cea de la TV deoarece la TV se difuzează doar 2 ore dintr-un episod care în versiunea originală este de aproximativ 2 ore jumate – 3 ore.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.