Femeie in infruntarea destinului – episoadele 211-212-213 Rezumat

4,957

Bahar și Ceyda merg să facă ultima livrare pentru Cem. Când ajung în blocul respectiv, apare poliția care fusese informată că va avea loc o tranzacție. Ceyda le spune că ele mergeau la alt apartament iar polițiștii le urmează și așteaptă să vadă dacă au spus adevărul. Ceyda bate la ușa unui apartament iar o femeie în vârstă deschide și le primește bucuroasă în casă, făcându-i pe polițiști să creadă că într-adevăr le aștepta. Astfel fetele scapă cu bine. Femeia respectivă suferă de Alzheimer și crede că sunt rudele ei. Ele lasă cratițele cu mâncare la ea apoi pleacă. Abia în drum spre casă își dau seama că de fapt în acele cratițe erau ascunse droguri dar Bahar e foarte speriată și nu vrea să se întoarcă după ele.
Cem o amenință pe Bersan că le va ucide dacă nu îi returnează marfa.

Seara, când Arif și Sirin au ieșit de la serviciu și se îndreptau spre casă împreună ca de obicei, Şirin i-a spus lui Arif că are o zi foarte grea fiindcă îi e dor de Hatice și nu ar vrea ca Enver să o vadă aşa supărată fiindcă s-ar necăji. Ea urmărește să îl determine să o invite să ia masa împreună și își atinge scopul. Se opresc la un restaurant iar acolo Şirin îi povestește puțin despre Hatice iar la urmă îi mulțumește că a luat masa cu ea și îi spune că nu a mai fost atât de fericită de mult timp. Arif se bucură că a ajutat-o dar apoi observă că ea începe să flirteze cu el. Când se întorc acasă se întâlnesc pe stradă cu Ceyda și cu Bahar. Lui Ceyda i se pare suspect ca ei să fie împreună la o oră atât de târzie și îi ia la întrebări. Şirin le spune că Arif a invitat-o la restaurant. Ceyda îl privește cu reproș pe Arif dar Bahar îi mulțumește, deși este vizibil că o deranjează. Când intră în bloc, Şirin le spune că merge în apartamentul lui Sarp dar se oprește pe scări ca să asculte ce vorbesc și află că Bersan le-a implicat în ceva grav și că riscă să facă închisoare.
După aceea, Bersan îi spune lui Ceyda cât de gravă e situația și ce vor păți dacă nu returnează cratițele. În plus îi arată niște fotografii cu Bahar făcând o livrare și o amenință că dacă vor implica poliția, va preda fotografiile și Bahar va fi arestată.
A doua zi Bahar merge după cratițe dar femeia aceea le-a pus la încălzit și marfa din ele a fost distrusă.

Kismet îi spune lui Emre că fiul lui a fost schimbat cu Arda la spital. Emre merge acasă la Ceyda și se ceartă cu ea în fața lui Arda pentru că nu i-a spus. Ceyda încearcă să îl convingă să nu îl caute pe fiul lor. Îi spune că poate părinții lui Arda nu îl vor vrea fiindcă e bolnav, dar ea chiar dacă nu poate să îi ofere o situație financiară mai bună, îl iubește mult și e sigură că copilul e fericit. Pe lângă asta, ea se teme că fiul ei a fost crescut într-o familie mai bună și nu o va accepta ca mamă. Emre îi spune aspru că ea nu e capabilă să îi ofere o educație lui Arda și să se pregătească pentru că în curând va trebui să îl dea familiei lui. Arda, care până acum nu prea a avut reacții emoționale, îl lovește pe Emre cu o jucărie în cap și o îmbrățișează pe Ceyda.
După aceea Ceyda se hotărăște să îl ducă pe Arda cu ea la serviciu fiindcă nu mai vrea să îl lase cu Enver sau cu altcineva, și e supărată pe Arif crezând că el i-a spus lui Emre. Fazilet îi spune că trebuia să o anunțe că va duce copilul cu ea dar Raif e mai amabil și îi spune că poate să îl ducă zilnic. După puțin timp, Ceyda află de la Bahar ce s-a întâmplat cu cratițele. E îngrozită iar Raif observă și o întreabă ce a pățit. Ceyda îi spune că trebuie să plece iar el o minte pe Fazilet că Arda a făcut febră, ca să o lase pe Ceyda să plece. Înainte ca Ceyda să iasă din casă, el începe să îi facă din nou reproșuri lui Fazilet. Ceyda îl ceartă și încearcă să îl facă să înțeleagă că ar fi timpul să înceteze cu reproșurile iar pe Fazilet o ceartă pentru că i-a permis atâtea.

Bahar, Ceyda și Bersan se întâlnesc să discute ce e de făcut. Cem i-a tăiat părul lui Bersan ca pedeapsă pentru că încă nu au returnat cratițele. Acum Cem apare în cartier ca să le sperie. Bahar îl găsește chiar în atelierul lui Enver, a mers acolo ca client dar ea înțelege ce intenționează. Cem îl descoase pe Enver, apoi merg împreună la cafeneaua lui Emre și o cunoaște și pe Şirin. De acolo o sună pe Bersan să întrebe unde sunt cratițele. Când află ce s-a întâmplat îi spune că le așteaptă pe toate trei în parc și dacă nu vor merge, întâi îl va ucide pe Enver, apoi pe ele. Puțin mai târziu se întâlnesc iar Cem le duce într-o pădure și le spune că își vor achita datoria pentru marfa distrusă în patru rate. Pentru prima rată trebuie să îi plătească o sută de mii de lire.
Kismet a început să caute informații despre fiul lui Emre și Ceyda. Cineva îi arată niște fotografii cu doi copii care s-au născut în același spital unde s-a născut Arda, unul este dintr-o familie bogată iar celălalt are o situație foarte grea și muncește ca să se întrețină. Persoana la care a apelat Kismet pentru ajutor în privința aceasta este chiar Cem.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.