Totul pentru familia mea episodul 102 (rezumat)

12,747

Șengul îi spune lui Berk să o conducă acasă pentru ca Ayla să o poată duce pe mama lui la spital fără să o vadă el.
Pe drum, Serpil insistă să o lase să coboare din mașină pentru că nu crede că o duce la spital. Vrea să depună plângere împotriva ei și să îi spună lui Berk că a fost adoptat dar Ayla încearcă să o oprească și o bruschează iar Serpil cade și se lovește la cap de bordură și moare.
Ayla le spune unor trecători că nu știe ce s-a întâmplat, că a văzut-o din mașină și a coborât să vadă ce a pățit. Ei cheamă salvarea și ea pleacă spunând că trebuie să ajungă la aeroport. Lui Șengul îi spune că a dus-o la spital și că este bine.
După câteva zile Șengul se întâlnește cu sora lui Berk pe stradă și află de la ea că Serpil a murit. O întreabă pe Ayla ce a făcut dar păstrează tăcerea pentru că și ea are partea ei de vină.

Ahmet își dă seama că Suzan flirtează cu el ca să o enerveze pe Șeval. Îi spune că el are sentimente pentru ea și o roagă să nu mai facă asta.
Suzan îl invită apoi în oraș ca să își îndrepte greșeala.

Sarp suferă de când Susen s-a împăcat cu Omer și își face probleme creând conflicte cu toată lumea. Riscă să fie sancționat dar Omer vorbește cu directorul să îi mai dea o șansă apoi îi spune lui Ahmet să îl ajute.

Zehra fuge cu geanta cu bani pe care a furat-o de la florărie și lasă mafioții pe capul prietenilor ei care au ajutat-o.
Tipii îi răpesc pe Asiye și pe Doruk și îi cer lui Tolga să aducă banii în două ore.
Tolga anunță familiile celor doi și reușesc să-i găsească și să îi salveze. Doi dintre mafioți sunt arestați dar alții fug.

A doua zi Zehra și Bahar se întorc la Tolga. Zehra a predat geanta poliției. Îi spune lui Tolga să divorțeze dacă vrea dar îl roagă să o lase să stea la el cu Bahar până găsește o locuință.
Tolga a început să se îndrăgostească de ea dar nu o poate ierta. Le spune prietenilor că pentru Bahar nu divorțează și că le va ajuta până vor putea să se descurce singure. Ei îl sfătuiesc să aibă grijă să nu îi facă alte necazuri iar fetele îi spun să nu se aștepte la ajutor din partea lor.
La finalul episodului, mafioții merg la restaurantul lui Șengul unde sunt tinerii și îi împușcă pe Omer, Ogulcan, Aybike, Yasemin, Tolga și Zehra.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.