Totul pentru familia mea episodul 81 (rezumat)

8,610

Akif merge acasă la Ahmet să vorbească cu el despre concedierea lui și le vede pe Șeval și pe Yasemin când o scot pe Sevgi din beci și le fotografiază.
Yasemin îi face multe reproșuri mamei sale. Îi anunță pe Omer și pe Ahmet că au dus-o pe Sevgi la spital dar nu le spune cum a făcut infarctul.
Înainte de operație, Sevgi vorbește cu Omer și cu Ahmet și le cere să promită că vor încerca să se înțeleagă.
Din păcate, nu supraviețuiește operației pentru că a fost prea slăbită.
Omer suferă după ce își pierde bunica pe care a regăsit-o de curând.
Yasemin e dărâmată din cauza remușcărilor și nu își poate reveni câteva săptămâni.

Omer găsește printre lucrurile lui Sevgi fotografii cu familia ei și i le dă lui Yasemin. Îi spune că Sevgi îi povestea despre ea că este cea mai bună din familie. Apoi îi zice să nu creadă că el le va face vreun rău și că dacă are nevoie de ceva, el îi va fi alături.

Akif o șantajează pe Șeval cu fotografiile și obține o sumă de bani de la ea. Cu o mică parte cumpără rulota lui Șengul, așa își liniștește el conștiința că îl ajută pe nepotul lui Sevgi. Desigur, Omer nu va avea nici un câștig din asta.
După aceea Akif află că toți banii i-au fost confiscați pentru datorii și rămâne doar cu rulota și cu afacerea pe care o va continua cu Șengul.

Șeval plănuiește să facă o petrecere mare de ziua ei.
Yasemin nu mai poate să păstreze tăcerea și vrea să îi spună lui Ahmet că Șeval este vinovată de moartea lui Sevgi.
Când află ce vrea să facă, Șeval o lovește pe fiica ei și îi spune că ar vrea să fi murit și ea.
După toate acestea, Yasemin vrea să se sinucidă și înghite o cutie de medicamente. Înainte de a-și pierde cunoștința, îl sună pe Omer și îi spune că în altă viață s-ar fi înțeles bine și că el este un om bun și ar fi vrut să îl cunoască mai bine dar acum este prea târziu.
Omer își dă seama că ceva nu este în regulă și merge acasă la ea și le spune părinților ei să verifice dacă este bine. O găsesc inconștientă și o duc la spital, unde își revine după tratament.
Ahmet îi mulțumește lui Omer că i-a salvat viața, îl îmbrățișează și îi spune “fiule”.

Tinerii au o temă la școală, să scrie unde se văd peste 5 ani.
Nebahat găsește tema lui Doruk și este șocată când vede că peste 5 ani el se vede căsătorit cu Asiye, într-o căsuță mică cu sobă și au patru copii.
După aceea, Nebahat îi spune lui Asiye că ea îl împiedică pe Doruk să realizeze ceva în viață, să aibă un viitor strălucit și îi arată diferența dintre tema aceasta și tema de anul trecut, dinainte să o cunoască pe ea. Atunci Doruk visa ca peste 5 ani să studieze la universitate în Londra sau în Paris, să facă înconjurul lumii și să devină un cântăreț faimos.

Berk îi spune lui Sarp că pariul lor a picat pentru că s-a împăcat cu Aybike. Cu toate acestea, el îi dă lui Leyla partea ei din câștig. Cu banii aceștia, Leyla și Tolga sunt mai aproape de țelul lor de a se muta din casa tatălui lor.
Tatăl lor îi ceartă și îi insultă când află ce vor să facă, spunând că nu vor reuși dar ei

pleacă din casa lui și merg la Omer, până își vor găsi o locuință.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.