Valurile vietii – episoadele 37-38-39 (rezumat)

2,357

Su se desparte de Cenk însă nu renunță la visul de a pleca în America iar de data aceasta vrea să se pregătească bine și să obțină o bursă de studiu. Întâlnește întâmplător un muzician renumit (Nejat) și îl roagă să îi dea lecții de vioară dar el refuză pentru că a renunțat la muzică și vrea să își deschidă un restaurant. Kelebek și Ateş îl conving pe Nejat să accepte fără să știe Su. S-au oferit să renoveze restaurantul cu materiale lor dar cum nu au nici bani nici materiale se gândesc să fure de la un hotel în construcții care îi aparține lui Cahit.

Mătușa Uzum face infarct și toți merg la spital la ea. Acolo Evren o vede pe Yildiz îmbrățișându-l pe Faryali. Mai târziu o aude spunându-i lui Gozde că încă mai are sentimente pentru el apoi găsește fotografiile cu ei doi pe care ea le păstrează de 20 de ani. La finalul episodului Evren pune în buzunarul lui Faryali o fotografie și i-a scris adresa unui loc unde îl așteaptă. Faryali merge acolo crezând că se va întâlni cu Yildiz.

Uzay continuă să îi trimită cadouri lui Asli. La început ea a crezut că Ateş i le trimite și când a înțeles că nu e așa a început să fie mai distantă față de el fiindcă nu mai înțelege dacă și el o place sau nu. Ateș e gelos crezând că admiratorul ei secret e Yigit și că ei îi plac cadourile primite.

Într-o zi Uzay intră în camera lui Asli să îi lase un ursuleț și îi găsește jurnalul. Fotografiază repede tot ce a scris pentru că nu are timp să îl citească. În timp ce el se află acolo apare Ateş și îi spune lui Asli că el și Kelebek au nevoie ca ea să stea de pază când ei vor fura materiale. După aceea, Uzay îi spune lui Alara iar ea se enervează că Ateş nu i-a cerut ei ajutorul și are atâta încredere în Asli. În seara când ei merg să fure materialele, Alara face în așa fel încât să fie prinși de poliție pentru ca Ateș să o învinuiască pe Asli că nu a fost suficient de atentă în jur.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.