Valurile vietii – episoadele 46-47-48 (rezumat)

3,242

Faryali a aflat de relația dintre Evren și Gozde dar nu îi spune lui Yildiz. Se decide să rămână în Bodrum și să îl îndepărteze pe Evren de Yildiz fără ca ea să afle fiindcă știe că ar fi devastată nu numai pentru că a înșelat-o ci și pentru că a adus-o pe Gozde în viața ei și a lăsat-o să creadă că îi este prietenă.

Gozde a cumpărat bilete de avion pentru ea și Evren ca să plece în Istanbul dar el îi spune să plece singură pentru că vrea să își salveze căsnicia. Imediat după aceea Ateş află de la Asli despre ei și îl scoate afară din casă. Fiind într-o situație atât de complicată, Ateş îl întreabă pe Faryali ce ar trebui să facă și el îl sfătuiește să nu le spună lui Yıldız sau lui Su. Ateș vede încă o dată că Faryali e un om bun care nu își urmărește propriile interese.

Gonenc îi dăruiește lui Uzay acțiunile hotelului Yildiz ca să învețe cum se administrează afacerea. Uzay se bucură că va fi asociat cu Ateș și Kelebek, pentru el asta însemnând un nou joc distractiv.

Yildiz vrea să afle de ce Gozde și-a vândut partea din hotel fără să îi spună dar ea nu îi mai răspunde la telefon. Până la urmă Yildiz află de la Gonenc că Evren și Gözde se cunosc de mulți ani. Punând cap la cap discuțiile cu Gozde, Yildiz își dă seama că bărbatul însurat cu care ea avea o relație era de fapt Evren.
Faryali îi spune lui Evren că Yildiz a aflat și el se decide să plece cu Gozde. Între timp Yıldız găsește în buzunarul unei haine de-a lui Evren cheile casei lui Gozde. Intră în casa ei și găsește un bilet de avion cu numele lor și pleacă la aeroport după ei. Evren și Gozde tocmai au ajuns la aeroport și Yildiz îi prinde din urmă și îl strigă pe Evren.
Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.