Valurile vietii – episoadele 61-62-63 (rezumat)

2,395

Aslı a aflat că Asim nu este tatăl ei biologic. Îl caută în port să discute despre asta dar Asim a plecat la pescuit pe vreme furtunoasă. Asli îi povestește lui Faryali că e adoptată apoi îl roagă pe Uzay să încerce să afle mai multe despre mama ei, fiindcă speră că a mințit-o. După două zile Asim se întoarce și Asli îl întreabă dacă e adevărat că nu e fiica lui . Asim încearcă să nege și pleacă panicat iar ea își dă seama că e adevărat. Mai târziu Faryali discută cu Asim și află cum a întâlnit-o pe mama lui Asli, în ce situație dificilă se afla și cum i-a dat-o pe Asli fiindcă nu putea să o întrețină. Faryali îl încurajează să îi spună fetei adevărul și până la urmă Asim acceptă deși se teme că nu îl va ierta, însă îl roagă pe Faryali să îi spună el.

O companie americană vrea să cumpere toate hotelurile din Bodrum si îi presează pe proprietari să le vândă. Gönenç a cedat deja și a plecat din țară. I-a sfătuit pe Uzay și pe Faryali să se decidă asupra unui preț și să vândă hotelul Yıldız însă ei nu se sperie și sunt siguri că vor reuși să țină piept acelei companii.

Gozde merge acasă la Yildiz si îi spune că din cauza datoriilor lui Evren, banca le va lua casa. Îi lasă un cec care i-ar acoperi datoria dar Yildiz nu îl acceptă.
Faryali află că Yildiz e pe cale să își piardă casa. Împreună cu Ateş îi face o vizită directorului băncii, care îi este prieten, și reușește să obțină o amânare.
Pe de altă parte și Evren vrea să salveze casa sperând că astfel familia îl va ierta. Știe că Faryali păstrează în seif niște dovezi care îl incriminează pe Cahit si le fură ca să i le vândă lui Cahit însă nu reușește să îl contacteze fiindcă și el, la fel ca Gonenc, a plecat în grabă în străinătate.
Până la urmă Yildiz își pierde casa fiindcă directorul băncii primește un telefon de la superiorii săi și este forțat să înceapă imediat procedura de executare silită.

Gozde primește un e-mail de la o persoană dragă și e foarte fericită pentru că i-a spus că se va stabili în Bodrum și se va răzbuna pe toți care au rănit-o.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.