Valurile vietii – episoadele 85-86-87 (rezumat)

2,313

După multe căutări, Faryali a găsit-o pe Yildiz acasă la ea însă chiar atunci apăruse Bora și a invitat-o pe Yildiz să o viziteze pe mama lui iar ea a plecat cu el. Faryali i-a urmărit fiindcă era îngrijorat pentru ea dar le-a pierdut urma. Mama lui Bora a donat mulți bani fundației pe care a înființat-o Yildiz pentru a ajuta copiii bolnavi și după ce ea s-a îmbolnăvit, Bora a continuat să facă donații. Yildiz nu o cunoscuse niciodată însă îi era recunoscătoare pentru că datorită ei mulți copii s-au însănătoșit, de aceea a mers să o întâlnească. În urma acestei vizite și a discuției pe care a avut-o cu Bora, Yıldız a ajuns la concluzia că el nu are intenții rele. Bora i-a propus să se întoarcă acasă și i-a dat cheile casei iar ea le-a acceptat dar nu s-a mutat imediat pentru că încă se întreba dacă ar trebui să rămână la hotel sau nu.

Când s-a întors la hotel, Faryali a întrebat-o de ce a plecat și i-a spus că el nu a uitat niciodată de ziua ei de naștere și că nu el a trimis bagajele lui Maya la hotelul lor. După aceea i-a dăruit toate cadourile pe care i le-a cumpărat în fiecare an de când s-au despărțit însă asta nu a fost suficient pentru a îndrepta lucrurile.

Faryali a rămas cumva la mijloc între Asli / Maya și Yildiz iar această situație îi afectează și pe Ateş, Su și Kelebek.
Maya a discutat deschis cu Faryali despre asta fiindcă a observat că venirea ei i-a stricat relația cu Yildiz. I-a spus că nu are de gând să plece din Bodrum fără Asli iar cum fata nu vrea să meargă în Atena cu ea, va rămâne acolo dar preferă să stea la hotelul lui Bora.

Oricât s-a străduit Faryali să le țină pe Asli și pe Maya departe de hotel ca să nu se întâlnească cu Yildiz, nu a putut să o facă la nesfârșit. Kelebek a făcut greșeala de a le aduce împreună iar din momentul acela Yildiz s-a decis să se mute înapoi acasă. A discutat cu copiii despre asta iar ei au fost de acord fiindcă era cea mai bună soluție pentru toți. Ateş i-a spus lui Bora că acceptă casa numai cu condiția să îi plătească datoria pe care a achitat-o el la bancă.

Maya și-a dat seama că Bora a chemat-o pentru a-i despărți pe Yildiz și pe Faryali. L-a întrebat de ce s-a răzgândit iar Bora i-a spus că o place și vrea să o cunoască mai bine.
Gozde a pierdut sarcina însă nu a spus nimănui fiindcă știe că Bora și Evren sunt alături de ea numai datorită copilului. A reușit să îl convingă pe Bora că Lal nu este o persoană de încredere iar el s-a decis să treacă pe numele copilului o parte din bunurile care sunt pe numele lui Lal.
Lal a realizat că l-a pierdut pe Bora și fiind foarte supărată, s-a îmbătat apoi a mers la restaurantul lui Ates și l-a sărutat iar Asli i-a văzut.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.