Biografia actorului Kaan Sevi (Mazlum din serialul “Totul pentru familia mea”)

289

Kaan Sevi s-a născut pe 25 aprilie 1994 în Izmir.
A studiat la Liceul American din Izmir, profilul Radio și Televiziune și a absolvit Universitatea Bilgi, Facultatea de Cinema și Televiziune.

Implicat în actorie și sport de la o vârstă fragedă, Kaan Sevi a început să învețe navigația maritimă de la 5 ani.
A jucat baschet timp de 15 ani.
A lucrat ca fotomodel și instructor de scufundări iar în 2017 și-a făcut debutul în actorie cu serialul Adi Efsane.

Filmografie
2020 – Kardeşlerim (Mazlum)
2019 – Sefirin Kızı
2019 – Dijital Esaret (Burak)
2019 – Nöbet (Koray)
2018 – İyi Oyun (Samper)
2017 – Adı Efsane (Ali)

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.