Totul pentru familia mea episodul 6 (rezumat)

3,956

Melisa îi spune lui Kadir că s-a îndrăgostit de el. Chiar în acel moment, Omer se îndreaptă spre ei dar nu aude ce vorbesc.
Melisa îi spune apoi lui Mazlum iar el aranjează ca cei doi să se întâlnească în acea seară și îi invită pe amândoi acasă la el. Kadir merge fără să știe că Melisa va fi acolo. Deși el păstrează distanța față de ea, cei doi îndrăgostiți se bucură că se întâlnesc și petrec o seară frumoasă cu prietenii lor. Iubita lui Mazlum face o fotografie și o postează pe contul ei.

Suzan le spune lui Akif și soției lui că vrea să divorțeze.
Akif merge apoi să vorbească singur cu ea și să o întrebe ce are de gând să facă.
Suzan este însărcinată și vrea să păstreze copilul.
Akif are niște afaceri despre care Kenan nu știe și de aceea vrea să o convingă pe Suzan să amâne divorțul.
O minte că va divorța și el și se vor căsători dar acum are nevoie de puțin timp pentru a-și lua partea care i se cuvine din compania lui Kenan.

Sengul începe să lucreze la Nebahat ca menajeră.
Asyie se retrage din clubul de muzică pentru că Harika o amenință că îi va face probleme și își va pierde bursa.
Doruk promite că o va proteja de Harika.

Melisa îi scrie o poezie lui Kadir și o pune în buzunarul hainei lui.
Haina ajunge la Omer și găsește poezia. Crezând că Melisa a scris-o pentru el, îi mărturisește că și el o place.
Melisa îi spune că a înțeles greșit și că poezia era pentru fratele lui.
Omer este foarte supărat și umilit și îi cere socoteală lui Kadir, întrebând dacă sunt împreună. Kadir îi spune că nu este nimic între ei și că el nu o place dar mai târziu Omer vede fotografia postată de iubita lui Mazlum și află că s-au întâlnit.
Kadir nu reușește să îl convingă că nu a făcut nimic greșit față de el. Pentru ca Omer să nu mai creadă că el și Melisa sunt iubiți și pentru ca să nu-i mai dea speranțe lui Melisa, Kadir acceptă invitația la cinema pe care i-o face Susen, colega lor.

Suzan îi spune lui Nebahat de relația ei cu Akif și că așteaptă un copil.
Nebahat este șocată și devastată. Vrea să divorțeze dar nu va spune nimănui motivul.
Akif nu acceptă să divorțeze pentru că nu vrea să împartă cu ea averea pe care a câștigat-o cu greu. Îi spune să accepte și să depășească trădarea pentru că el niciodată nu îi va acorda divorțul.
Atunci Nebahat îi invită pe cei patru orfani să sărbătorească ziua de naștere a lui Emel acasă la ei. Sengul îi convinge să meargă pentru a-i putea oferi o zi de naștere frumoasă lui Emel.
Akif nu știa nimic despre asta și când ajunge acasă, Nebahat îl întâmpină și îi spune că dacă nu îi acordă divorțul, le va spune copiiilor că el a cauzat moartea părinților lor.
Între timp, Harika găsește ecografia și află că mama ei este însărcinată. Suzan îi spune că copilul este al lui Akif. Harika se ceartă cu ea și din greșeală o împinge pe scări.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.