Biografie Gokberk Demirci (Emir – Juramantul)

0 456

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.

Actorul turc Gokberk Demirci s-a născut pe 20 octombrie 1989 în Izmit. Tatăl său a fost militar și datorită serviciului său, au locuit în multe orașe.
Înainte de actorie, Gokberk a fost luptător de Muay Thai pentru câțiva ani.
A participat, de asemenea, la competiții de kickboxing.
In anii studenției a încercat mai multe sporturi, printre care cros, fitness, tenis de masă și baschet, până când și-a descoperit pasiunea pentru artele marțiale.

A luat lecții de actorie la Teatrul Cengiz Küçükayvaz și a debutat cu serialul “Bir Zamanlar Osmanlı: Kıyam”.
Pentru o scurtă perioadă, a fost model pentru fotograful italian Eduardo Delille pe care l-a cunoscut pe platourile de filmare ale unui film.
A luat lecții de scrimă, auto-apărare și echitație pentru rolurile jucate.

Pe lângă filme și seriale, a jucat în reclame ale brandurilor Rexona și Letgo și a apărut în documentarul Sozlerin Otesi.

Chipeșul actor a devenit foarte popular datorită rolului din serialul “Jurământul”.
În presa turcă se zvonește că ar forma un cuplu cu partenera sa de rol, Ozge Yagiz (Reyhan).

Filmografie
2019 – Yemin (Emir)
2017 – Arka Sokaklar (Cüneyt)
2017 – Malazgirt 1071 (Sultan Alparslan) 
2016 – Hayatımın Aşkı (Adil)
2016 – Yıldızlar Da Kayar
2016 – Adını Sen Koy (Kılıç)
2015 – Demir Atlı Gringo
2013 – Osmanlı’da Derin Devle
2012 – Bir Zamanlar Osmanlı: Kıyam

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata