Dragoste si secrete – episodul 13 (rezumat)

5,413

Sevda merge la o ședință foto și ca să nu îi trezească suspiciuni lui Ali, îi spune că îl vizitează pe tatăl ei fiindcă se simte rău. Uygar o asigură că vor termina în câteva ore, apoi îi spune că firma pentru care filmează vor să facă și seara câteva fotografii. Pe tot parcursul zilei Sevda e îngrijorată fiindcă Ali i-a spus că dacă îl va minți, o va scoate din viața lui.
Uygar rezolvă ca fotografiile făcute ziua, să fie afișate seara în oraș.
Ali vede un poster în cartierul său și își dă seama că încă lucrează pentru Uygar. Întâi o caută acasă la el. Acolo îi vede pe parinții ei în curte povestind veseli iar portarul îi spune că Sevda are ședință foto și că va rămâne la hotel peste noapte.
Ali pleacă imediat spre hotel. Până când ajunge, Tugce scapă intenționat înghețată pe părul lui Sevda ca să trebuiască să facă duș.
După ce Sevda intră în baie, Uygar merge în camera ei în pijama iar când Ali ajunge și bate la ușă, el îi deschide. Chiar atunci iese și Sevda din baie.

Duygu și Pilot merg împreună la o cafenea. Duygu îi spune că e foarte obosită sufletește și că prezența lui îi face bine însă doar ca amic deocamdată și că dacă o va minți sau îi va greși atunci îl va șterge din viața ei.
Pilot o întreabă ce s-a întâmplat de s-a schimbat așa, că pare să fie mai liniștită, ca și cum ar fi scăpat de o povară. Duygu îi amintește că i-a spus că orice nou început cere un sacrificiu și îi spune că crede că a reușit să înceapă din nou.
Seara, Pilot o conduce pe Duygu la farmacie. Duygu îi spune că este rândul ei să țină deschis peste noapte și că nu îi place acest schimb pentru că se plictisește singură. Pilot propune să rămână cu ea.
După un timp, Pilot vede un polițist îndreptându-se spre farmacie și se ascunde după un raft. Polițistul intră în farmacie și o întreabă pe Duygu dacă l-a văzut recent.
Duygu îi ascunde că Pilot este acolo dar când pleacă, îi zice lui Pilot să iasă din viața ei definitiv. Pilot îi spune că nu poate să facă asta pentru că o iubește. Duygu îl scoate afară dar toată noaptea se gândește la el.
Când pleacă de acolo, Pilot o salvează din nou pe Tugce, care e amenințată de prietenii lui Alper, iubitul mamei ei. Când scapă de ei, apare poliția în zonă iar Tugce îl ascunde acasă la ea.

Ali îi spune Sevdei să nu îi mai apară în față niciodată și pleacă foarte supărat.
Sevda ia mașina lui Uygar și merge după el. Fiind supărată și conducând cu viteză, face accident, se lovește la cap și își pierde cunoștința. Ali o duce la spital și după ce primește îngrijirile medicale, medicul îi spune să o supravegheze acasă.
Sevda îi povestește de ce a continuat să lucreze cu Uygar și îi spune că l-a mințit pentru că îl iubește și nu a vrut să îl piardă.
Ali nu o crede și vrea să îl cheme pe tatăl ei după ea dar Sevda insistă să nu îl sune și îi spune să plece dacă vrea, că se descurcă singură. Atunci Ali o duce acasă la el dar îi spune că de mâine vor merge fiecare pe drumul lui.

Uygar e furios că planul lui nu a funcționat și o sună pe Tugce ca să o întrebe dacă a aflat ceva de Sevda și Ali. Tugce nu știe că Pilot îi cunoaște pe toți trei și vorbește de față cu el.
Dimineața, o vecină îi spune lui Duygu că Pilot a petrecut noaptea la Tugce.
Duygu merge la ei foarte supărată iar când ajunge la ușă, îi aude vorbind și din gelozie, îl denunță. După aceea regretă și îl ajută să scape.
Pilot se ascunde puțin în atelierul lui Ali și îi spune ce a vorbit Tugce cu Uygar.

Ali merge după Sevda care tocmai își făcuse bagajul și plecase din casa lui. Își cere scuze că nu a crezut-o și îi spune să nu plece pentru că o iubește și nu poate trăi fără ea. Se întorc împreună acasă iar el îi promite că o va face fericită toată viața.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.