Dragoste si secrete – episodul 12 (rezumat)

5,647

Ali știa de planul lui Takaci (Luntrașul) dar a așteptat până când omul lui a găsit locația unde se află. În ultima clipă îl găsește, și îi salvează pe Vedat și pe Sevda. Deși îi spune lui Vedat sa nu îi facă nimic pentru că are nevoie de el, Vedat îl împușcă.
Ali se întoarce la nuntă iar când se termină petrecerea, îi spune Sevdei că subiectul Takaci (Luntrașul) este încheiat și că după câteva zile vor putea să spună că au divorțat.
Duygu pleacă foarte supărată de la nuntă și aproape este accidentată de o mașină. Pilot o salvează și o întreabă ce se întâmplă cu ea. Duygu îi spune că el îi este un prieten bun dar să nu viseze la altceva.
Nu după mult timp, poliția îi caută pe Pilot și pe Vedat pentru că cineva a spus că ei l-au împușcat pe Takaci (Luntrașul). Pilot îi spune lui Vedat să găsească pe cineva care să ia vina asupra lui fiindcă el nu vrea să meargă la închisoare chiar acum când e atât de aproape de a o cuceri pe Duygu însă Vedat nu crede că vor reuși fiindcă își dă seama că cineva din spatele lui Takaci (Luntrașul) este pe urmele lor.
Într-adevăr, Mert, fratele lui Takaci, un tip mult mai periculos, vrea să se răzbune pe Ali, pe Pilot și pe Vedat.
Kurtbey află că Ali este în pericol dar nu se implică fiindcă nu l-a ascultat când l-a avertizat să stea departe de Takaci (Luntrașul) și în plus speră că Ali se va întoarce în organizația lor dacă se va vedea strâns cu ușa.

Uygar are un nou plan pentru a-i despărți pe Sevda și Ali. Dimineața, merge la ea și îi spune că dacă ea este fericită, el e fericit pentru ea apoi îi dăruiește un cadou de nuntă, un colier. Sevda îl acceptă doar pentru că vrea ca el să plece cât mai repede ca să nu îl vadă Ali.
Totuși până la urmă îi spune lui Ali fiindcă el își dă seama că îi ascunde ceva. Ali nu crede că Uygar are intenții bune și aruncă colierul apoi îi spune că atâta timp cât vecinii lui cred că sunt căsătoriți, nu vrea ca Uygar să meargă acolo sau să mai lucreze cu el. Sevda îl sună pe Uygar și îi spune că demisionează. El îi zice că nu este nici o problemă.
Mai târziu Sevda merge la agenție să semneze demisia. Când ajunge, angajații fac scandal că nu și-au primit salariile. Uygar îi spune că trebuie să închidă firma fiindcă au pierdut mulți clienți din cauza atacului de la prezentarea brandului de bijuterii. Sevda îi compătimește pe angajați. Uygar le spune că ar mai avea o soluție prin care poate să le plătească salariile, că a primit o ofertă bună din partea unei companii care vrea ca Sevda să fie imaginea brandului lor. Sevda acceptă sperând că va scăpa cu o ședință foto dar îl roagă pe Uygar să nu îi spună lui Ali.

Tugce o vizitează pe mama ei iar iubitul ei vrea să o abuzeze. Pilot, care se ascunde într-o casă din vecini, o aude strigând după ajutor și o salvează.
Ali încearcă să își găsească fratele cu ajutorul amprentelor de pe portofelul lui. Kurtbey află și schimbă rezultatul testului apoi trimite pe cineva să ia portofelul. Ali îl prinde pe acel tip și îl urmărește. Când vede că este cineva din organizația lui Kurtbey, merge la Kurtbey și îi cere să îl cheme. Kurtbey i-l aduce dar tipul nu spune pentru cine lucrează. Ali bănuiește că Kurtbey ascunde ceva.

Hudaverdi o cere în căsătorie pe Ezgi. Ezgi îl refuză iar el îi spune să se mai gândească și că o va aștepta toată viața.
Seara, Duygu este acasă, pe balcon, încearcă să citească o carte dar nu reușește fiindcă se gândește doar la Pilot, care nu a vizitat-o deloc în cursul zilei și nu a fost nici la depozit. Îl caută pe stradă cu privirea sperând că va veni din nou să o vadă, ca în alte seri. Nu după mult timp, Pilot chiar apare în fața casei îmbrăcat cu o uniformă de polițist. Duygu crede că nu vede bine și coboară la el dar până ajunge acolo, Pilot se ascunde pentru că apare un polițist. Duygu se întoarce acasă și îl sună dar el are telefonul închis.

Ali află că pe portofel s-au găsit amprentele unei femei. O găsește pe acea tipă la un club de noapte și o întreabă dacă știe cine este proprietarul portofelului. Femeia îi spune că are mulți clienți și nu și-l amintește.
Sevda îl urmărește și face scandal când îl vede cu ea. Când Ali îi explică de ce se află acolo, își cere scuze dar insistă să se întoarcă împreună acasă, ca să fie sigură că nu mai rămâne în club.

Următoarea zi, Duygu vrea să meargă la vechiul depozit al lui Pilot fiindcă își face griji pentru el. Nimerește într-un taxi al cărui șofer este nimeni altul decât Pilot. Îl întreabă unde a dispărut de atâtea zile, iar Pilot o întreabă dacă i-a fost dor de el și îi spune că ar fi mers la ea dacă ar fi știut.
Apoi merg împreună la o cafenea. Pe drum, Duygu îl întreabă dacă este cineva în viața lui la care el îi spune că este, dar ea nu știe. Duygu, stiind că vorbește despre ea, îl întreabă dacă s-a îndrăgostit vreodată. El îi spune că s-a îndrăgostit o singură dată.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.