Dragoste si secrete – episodul 14 (rezumat)

7,371

Ali merge la Uygar să își încheie socotelile cu el dar Uygar este anunțat de oamenii de la poartă și se ascunde.
După ce pleacă Ali, Uygar iese din ascunzătoare și îl aude pe Koksal vorbind cu Hayrie despre faptul că l-a ucis pe fiul lui Ali.
Pilot o sună pe Duygu și insistă să meargă la el ca să discute. Mert o urmărește pe Duygu și îl împușcă pe Pilot. Vedat nu vrea să îl ducă la spital fiindcă știe că ar prefera să moară decât să fie prins iar Duygu îi scoate glonțul și îl salvează.

Ali o cere în căsătorie pe Sevda într-o atmosferă romantică.
Unchiul lui Uygar a aflat că Ali și Pilot sunt frați și că Kurt îi împiedică să se regăsească. Întâi încearcă să îl șantajeze pe Kurt ca să intervină din nou pentru Uygar, dar când își dă seama că Kurt nu îl va lăsa să trăiască cu acest secret, îl sună pe Ali și îi spune că îl ajută să își găsească fratele dacă în schimb îl cruță pe Uygar. Ali merge să se întâlnească cu el dar Kurt a trimis pe cineva să îl otrăvească pe bătrân și moare chiar în timp ce începe să îi spună că Pilot e fratele lui.

Uygar merge la Sevda și îi spune că dacă nu se căsătorește cu el, Ali va afla că tatăl ei l-a ucis pe fiul lui. Îi dă timp până a doua zi ca să îl părăsească și să meargă la el.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.