Dragoste si secrete – episodul 15 (rezumat)

6,602

Oamenii lui Mert trag focuri de armă spre casa în care se află Pilot, Duygu și ceilalți, cu intenția de a-i ucide pe toți. Tugce, care este și ea acolo, îl sună pe Ali iar el îi salvează după care îi adăpostește acasă la Hudaverdi.
La rugămintea lui Ali, Kurtbey intervine pentru Pilot și pentru Vedat și îi scapă de acuzații.

Duygu stă alături de Pilot toată noaptea. Dimineața când pleacă, Tugce îl vizitează pe Pilot iar el o roagă să îi spună că nu este nimic între ei. Tugce face ce i-a cerut însă s-a îndrăgostit de el și vrea să îi despartă.
Ali îi propune Sevdei să se căsătorească imediat apoi să facă și o nuntă frumoasă. Devastată, Sevda se desparte de el sub pretext că nu poate să accepte lumea lui cu răzbunări și conflicte.

Sinan merge să o vadă pe Zeynep deși Kurtbey i-a interzis. De data aceasta Kurtbey îi pune pe oamenii săi să îl bată și îl amenință că data viitoare, întreaga lui familie va avea de suferit.
Ali o întreabă pe Tugce de ce l-a părăsit Sevda și dacă Uygar este implicat în asta dar ea nu știe nimic.
Sevda merge la Uygar si îi spune că se căsătorește cu el dar nu îi va permite niciodată să o atingă. Uygar acceptă cu condiția ca familia și toți cunoscuții lor să creadă că se căsătorește cu el din dragoste.
El știe că moartea unchiului său are legătură cu Ali și vrea să se răzbune însă așteaptă să se căsătorească cu Sevda, sperând că va fi mai ușor de învins dacă va fi rănit.

După o săptămână,
Pilot găsește o fotografie cu Erniko și Kurtbey și astfel află că cei doi s-au cunoscut. Kurtbey află despre asta de la Ekrem și se îngrijorează.
Oamenii lui Pilot l-au căutat pe Mert neîncetat însă nu l-au găsit. Kurtbey vrea ca Ekrem să îi câștige încrederea lui Pilot și îi spune să-l anunțe că Mert plănuiește să o răpească pe Duygu ca să îl prindă pe el.
Pilot îl prinde pe Mert la timp și îl împușcă.
Duygu îi spune lui Pilot că nu o interesează trecutul lui dar dacă vrea să îi dea o șansă, atunci să renunțe la arme și să nu se mai ocupe cu afaceri ilegale.

În ziua nunții lui Sevda, Sinan îi spune lui Ali că ea încă îl iubește și că nu se căsătorește de bunăvoie cu Uygar. Ali ajunge la nunta Sevdei chiar înainte de oficierea căsătoriei. O ia de acolo si îi spune că nu o va lăsa să plece până nu îi zice tot adevărul. Se opresc pe malul mării iar Uygar îi ajunge din urmă cu poliția.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.