Biografie Ulas Tuna Astepe (Tahir – serialul turcesc Lacrimi la Marea Neagra)

5,397

Ulaş Tuna Astepe s-a născut în 5 mai 1988 în İzmit, Turcia.
A crescut într-un cartier de imigranți romi unde locuiau mai multe minorități. La vârsta de 11 ani a pierdut mulți prieteni și cunoscuți în cutremurul din 1999. Câțiva ani mai târziu s-a mutat în Istanbul cu fratele său după ce și-au pierdut ambii părinți.

Ulas Tuna Astepe a absolvit Facultatea de Teatru în cadrul Universității Mimar Sinan din Istanbul.

În 2008 lucra ca asistent costume pe platoul filmului Osmanlı Cumhuriyeti după care a început să joace în piese de teatru. A cucerit inimile iubitorilor de teatru cu performanța sa în piesele Cam Yapraklar și Bayrak.

Pe micile ecrane a debutat în anul 2012 în serialul Karadayı, în care a jucat alături de actori renumiți precum Bergüzar Korel, Kenan İmirzalıoğlu și Çetin Tekindor.

Ulaş Tuna Astepe și Irem Helvacioglu, partenera sa din serialul Lacrimi la Marea Neagră, au câștigat Premiul pentru cel mai reușit cuplu dintr-un serial TV în cadrul Festivalului Altın Kelebek.

Are 1,89 m înălțime, ochii căprui și este zodia taur.
Iubește muzica și a făcut parte dintr-o trupă alături de prietenii săi. Are fobie de cutremure, este o persoană calmă și înțelegătoare, în viața de zi cu zi preferă să folosească bicicleta iar echipa lui preferată este Fenerbahçe.

Filmografie:
2012-2015 Karadayı (Orhan Kara)
2013 – Zayiat (Mete)
2013 – Meşakkat ve Karısı
2015 – Balık Havuzu
2015 – Analar ve Anneler (Mustafa)
2016 – Körfez (Selim)
2017 – Rüya (Alaz)
2018 – 2019 – Sen Anlat Karadeniz (Tahir Kaleli)

Ulaş Tuna a fost într-o relație cu Öykü Karayel în perioada 2014-2015. Preferă să își țină viața privată departe de ochii presei, de aceea nu se cunosc multe amănunte despre viața sa amoroasă.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.