Casatorie cu bucluc episoadele 101-103 (rezumat)

1,769

La petrecerea de Revelion, familia lui Ayse află că Muhsin a cumpărat cafeneaua lor și toți cred că el este trădătorul care a cauzat moartea tatălui lui Ayse.
Kerem și Muhsin nu au ocazia să explice cum stau lucrurile fiindcă Riza și Ayse sunt foarte supărați și iese mare tărăboi.
Lui Muhsin i se face rău și are nevoie de îngrijiri medicale.
Ayse îl părăsește pe Kerem pentru că nu i-a spus.
Chiar atunci, avocata lor îi anunță că au mai rămas doar câteva zile până la procesul de divorț pe care l-au amânat în urmă cu câteva luni.

Următoarea zi, Muhsin spune familiei sale că îi va ierta pe noră și pe cuscrii pentru insultă doar atunci când își vor cere scuze.
În același timp, Riza spune familiei să rupă orice legătură cu familia Yigiter altfel îi va renega.
Melahat îi spune lui Ayse că o va susține dacă vrea să se împace cu Kerem dar ea nu mai calcă niciodată în casa lui Muhsin.
În schimb, Erkut și Nazmiye sunt siguri că Muhsin nu a făcut așa ceva și îl ajută pe Kerem să se întâlnească cu Ayse, distrăgându-i pe Riza și pe Melahat.
Ayse este tare supărată și îi spune lui Kerem că nu mai are încredere în el.
Pe deasupra, Kerem este prins de Riza.
În timp ce fuge de el, Riza aruncă cu un obiect după el și îl nimerește pe Volkan în cap. Bietul Volkan devine confuz de la lovitura puternică.

Riza îi pune pe băieții din cartier să păzească ușa casei și să îl împiedice pe Kerem să mai meargă la Ayse.
Erkut vine cu ideea să îi ajute pe Kerem și pe Volkan să treacă de ei, deghizându-i în vânzătoare, fiecare cu câte o bocceluță în spinare.
Văzând vânzătoarele intrând în casă, toate vecinele se adună acolo. Volkan își intră în rol și vinde toată marfa în timp ce Kerem reușește să vorbească cu Ayse și să o convingă să-l ierte.
După aceea, Yelda le vine în ajutor și o convinge pe Melahat că Muhsin nu l-a trădat pe soțul ei.

În timp ce Kerem și Ayse stau la o terasă și se gândesc cum să vorbească cu Riza, apare Sabri care a aflat de despărțirea lor. Sabri se îndreaptă spre ei cântând la cimpoi și o cere în căsătorie pe Ayse.
Kerem îl snopește în bătaie și sfârșește prin a fi arestat.
Ayse îl vizitează și se gândesc că acolo ar fi locul potrivit pentru a vorbi cu Riza, fiindcă n-ar putea să plece fără să asculte tot ce are Kerem de zis și nici n-ar putea să îl bată.
Volkan se sacrifică pentru prietenul său și îl provoacă pe Riza ca să îl bată. Astfel ajunge și Riza în celula de lângă Kerem.
Kerem îl convinge pe cumnatul său să nu îl despartă de Ayse pentru ceva ce s-a întâmplat în trecut, care nici măcar nu are legătură cu el.
Când sunt eliberați, Riza le spune lui Kerem și lui Ayse condiția lui: Kerem trebuie să rupă orice legătură cu familia lui și să renunțe la companie.
Lui Ayse i se pare rezonabilă condiția și vrea ca Kerem să accepte, sperând că ulterior vor reuși să îi dovedească lui Riza că Muhsin este nevinovat însă Kerem îi spune că îi cere prea mult. Se gândește la cât s-a străduit în ultimele trei zile să o convingă să-l ierte și prin câte peripeții au trecut el și Volkan și îi spune lui Ayse că i se pare că ea nu se străduiește deloc pentru relația lor și că ar trebui să îl înfrunte pe Riza.
Discuția lor este destul de aprinsă încât atunci când apare avocata lor și îi întreabă ce vor face la procesul care va fi următoarea zi, amândoi spun că vor divorța.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.