Cine este Cuneyt Mete, actorul care joacă rolul lui Orhan în serialul “Totul pentru familia mea”?

591

Născut pe 9 septembrie 1970, Cuneyt Mete este de origine din Artvin Şavşatlı.
A studiat actoria la Conservatorul de Stat din Ankara și lucrează de mulți ani la Teatrul de Stat din Ankara.
Din 1993 joacă în filme și seriale.

Actorul este cunoscut publicului român pentru rolul lui Cemal pe care l-a interpretat în serialul “Dragoste și ură”.

Este căsătorit cu actrița Şeyma Korkmaz din anul 2019. S-au cunoscut pe platourile de filmare ale serialului Unutma Beni, în care a jucat 8 sezoane. Are doi copii gemeni din căsnicia anterioară.

Filmografie
2021 – Kardeşlerim
2016 – 2019 Aşk ve Mavi
2015 – 2016 Aşkların En Güzeli
2011 – 2012 Beni Affet
2009 – 2011 Ayrılık
2008 – 2015 Unutma Beni
2007 – 2008 Kayıp Prenses
2007 – Zincir Bozan
2007 – Yeni Evli
2007 – Kurtlar Vadisi Terör
2006 – 2007 Köprü
1993 – 1994 En Büyük Numara

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.