Biografia actriței Melis Minkari (Aybike serialul “Totul pentru familia mea”)

271

Actrița Melis Minkari s-a născut pe 20 august 1998 în Istanbul.
A studiat la Liceul Privat Sisli Terakki și la Universitatea Bilgi, Departamentul Cinema și Televiziune.
Continuă să studieze actoria la Ateliere de Teatru private din anul 2016.

A debutat cu rolul lui Aybike pe care îl joacă în serialul “Totul pentru familia mea”.
În 2021 a avut un rol și în serialul “Love 101”.

Ce spune despre colegii ei de pe platourile de filmare ale serialului “Totul pentru familia mea”: „Este foarte valoros să participi la un astfel de proiect care include nume atât de valoroase precum Celil Nalçakan, Fadik Sevin Atasoy și Cüneyt Mete. Toți sunt prețioși pentru mine. Îi respect și îi iubesc pe toți foarte mult. Este distractiv să lucrez cu ei. Dar mai ales îmi place să joc cu Cüneyt Mete pentru că n-am văzut în viața mea o persoană atât de amuzantă. Și Fadik Sevin Atasoy este amuzantă.”

Frumoasa actriță are talent și la muzică: “Muzica nu a fost niciodată ceva ce fac profesional. Am învățat să cânt la tobe când aveam 9 ani. Am învăţat singură să cânt la chitară când eram copil, nu-mi amintesc de cât timp cânt la ea. În prezent învăț pianul online. Uneori scriu și compun melodii… Să ascult muzică și să cânt este ca meditația, îmi face foarte bine.”

Nu acceptă conceptul de eșec: “Nu cred că este posibil să eșuezi. Ceea ce numim eșec este de fapt o parte a drumului spre succes. Este o luptă continuă spre succes”.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.