Totul pentru familia mea episodul 3 (rezumat)

1,800

Kadir cheamă ambulanța pentru Akif și îi anunță familia.
Akif scapă doar cu câteva răni ușoare și își trimite oamenii după Ismet, ca să șteargă filmarea din telefonul lui și să îl amenințe ca să plece din oraș.
Ismet pleacă dar înainte îi spune lui Sengul totul despre moartea lui Hatice și a lui Veli.

Copiii lui Sengul își doresc să meargă și ei la liceul privat cu Omer și cu Asyie.
Sengul îi înscrie la școală plătind taxa cu banii pe care i-a primit de la Suzan pentru cei patru orfani.
Când soțul ei află despre acei bani, vrea să îndrepte greșeala făcută față de nepoții lui și împrumută bani și le amenajează magazia, făcând-o puțin mai locuibilă.
Când proprietarul casei află lucrul acesta, pretinde ca copiii să îi plătească chirie și pentru magazie. Cu toate acestea, copiii se bucură foarte mult.

Servitoarea lui Akif găsește cercelul lui Suzan în casa de vacanță și i-l dă soției lui crezând că este al ei. Nebahat bănuiește că Akif o înșeală și îi împărtășește temerile prietenei sale Suzan.
Aflând lucrul acesta, Akif ia celălalt cercel de la Suzan și o convinge pe soția lui că a cumpărat cerceii pentru ea dar a pierdut unul dintre ei.
Când Kenan vede cerceii purtați de Nebahat, se întreabă de unde i-a cumpărat pentru că el i-a comandat special pentru Suzan și sunt model unicat. Akif rezolvă și această chestiune, eliminând orice îndoială.

Kadir începe să lucreze la cafenea iar frații și verișorii lui încep școala. Toți patru sunt în aceeași clasă cu Melisa, Doruk și prietenii lor și sunt umiliți constant de ei.
Pentru a-i ajuta să se înțeleagă, o profesoară le dă un proiect la care să lucreze pe echipe.
Ogulcan va face echipă cu fata pe care o place, Harika, care este și iubita lui Doruk. Melisa se oferă să lucreze cu Omer iar Asyie face echipă cu Doruk și se împrietenesc.
Harika observă că Doruk o place pe Asyie și este geloasă.

Pe de altă parte, Doruk și prietenii lui îi chinuie pe Omer și pe Ogulcan, punându-i să facă diferite lucruri umilitoare, promițând că în schimb le va șterge datoria.
În cele din urmă, Omer cedează și renunță la înțelegere. Fiindcă Doruk pretinde să îi dea datoria în acea seară, Omer și Ogulcan împrumută bani de la Mehmet, un tip dubios, și sunt de acord să îl ajute în afacerile lui ilegale.

Melisa îi invită pe cei patru la ziua ei de naștere.
Kadir refuză invitația ei dar merge la petrecere ca chelner.
Melisa dansează cu Omer dar se pare că îl place și pe Kadir și încearcă să intre în vorbă cu el. Berk, prietenul lui Doruk, o place și este gelos pe cei doi frați.
Fiica lui Sengul îi vede întâmplător pe Akif și pe Suzan sărutându-se în dormitor în timp ce toți ceilalți sunt jos la petrecere.

Kadir vede că Omer îi dă bani lui Doruk și îl întreabă de unde a făcut rost de o sumă de bani atât de mare. Atunci Ogulcan îi spune cum Doruk și prietenii lui i-au umilit pentru datorie.
Kadir se înfurie când află ce a pățit fratele lui și în mijlocul petrecerii îl ia la bătaie pe Doruk.
Akif îi scoate afară dar când Nebahat îi insultă, fiica lui Sengul spune în fața tuturor că i-a văzut pe Akif și pe Suzan sărutându-se.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.