Cine este actrița Damlasu Ikizoglu care joacă rolul lui Melisa în serialul “Totul pentru familia mea”?

365

Actrița turcă Damlasu Ikizoglu s-a născut pe 8 iulie 1998 în Antalya. 
Este absolventă a Facultății de Arte Plastice a Universității Marmara, Departamentul de Cinema și Televiziune. 
A primit cursuri de actorie și la Centrul de Arte Müjdat Gezen și la Atelierele BiTheatre și Cihangir Stage Acting Training.

Cariera ei a început odată cu sosirea ei la Istanbul, după ce a intrat la universitate, a apărut pentru prima dată în reclame. 
A jucat în filmul “Mirasyedi” în anul 2018 apoi a avut un rol în serialul “Babil” (Alegerea).
În 2021 a fost cooptată în distribuția serialului “Totul pentru familia mea” în rolul lui Melisa iar în prezent joacă în serialul “Baba”.

A luat lecții de dans, canto, dicție, balet.
Tangoul este dansul ei favorit.
Unul dintre cele mai mari vise ale ei este să filmeze scenariul pe care l-a scris.
Actrițele ei favorite sunt Frances McDormand și Merve Dizdar.

Este logodită cu actorul Oral Ozer.

Filmografie
2020- Baba/ Kubra
2021- Kardeşlerim/ Melisa Atakul
2020- Babil/ Buse
2018- Mirasyedi

Piese de teatru
2019- Moliere – Küskün Aşıklar
2017- Nereye Gidiyoruz
2015- Aslan Kral Müzikali

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.