Doctorul Minune episodul 42 (rezumat) Nazli o întâlnește pe noua femeie din viata lui Ali

5,024

Ezo își începe ziua veselă și plină de viață. Este designer vestimentar, a lucrat toată noaptea și a făcut noi modele. Pe când să plece la serviciu, brusc devine atât de deprimată încât nu se poate ridica din pat. Din cauza afecțiunii de care suferă, a pierdut multe locuri de muncă și acum este concediată din nou.
Seara, când se întoarce acasă, Ali află că Ezo nu iese din casă cu zilele. Se duce la ea să îi lase plicurile aduse de portar și să vadă cum se simte. Când vede că plânge, o întreabă ce poate să facă pentru ea, dar Ezo îl roagă să plece. Dimineața o caută din nou iar Ezo începe să își revină.

Tanju, care decide că trebuie să efectueze operații mai dificile pentru a crește prestigiul spitalului, continuă să-l pună pe Ferman împotriva lui Ali.
Ferman nu îl mai ia pe Ali în echipa lui ci îl trimite în echipa lui Ferda ca să își dovedească lui însuși și lui Tanju că este un chirurg strălucit și fără el.
Atât Ferman cât și Ferda, împreună cu rezidenții lor, au pacienți dificil de diagnosticat și de tratat.
Ferman, fiind într-o competiție cu Ali, lucru despre care Ali nu știe nimic, se străduiește să nu rămână în urma lui.
În cele din urmă amândoi își salvează pacienții.

Ali este îngrijorat pentru Ezo și îl sună pe portar de la spital, ca să îl întrebe despre ea. Nazli a aflat că este o altă femeie în viața lui dar nu a vrut să creadă. Acum când îl aude interesându-se de vecina lui, se gândește că poate chiar are o relație cu ea. Seara, merge acasă la el, decisă să îl întrebe direct și să îi spună că ea încă are sentimente pentru el.
Chiar atunci, Ezo mersese la Ali ca să îi mulțumească pentru că a căutat-o și a ajutat-o să își revină. Ali este nedumerit când vede schimbările ei de dispoziție și mereu o întreabă ce are dar nu primește răspuns.
Când Nazli ajunge, Ezo care și-a pregătit o nouă creație pentru un interviu de angajare, face o prezentare de modă pentru Ali.

Demir și Doruk sunt supărați pentru că sunt mereu subestimați și ignorați de Ferda și de Ferman, care par să îi favorizeze pe Nazli și pe Ali.
Ferda află că Tanju a trimis-o intenționat la conferință atunci când au făcut operația nouă care va apărea în cărțile de medicină. Îl întreabă de ce a pus-o în funcția de șefă a departamentului de chirurgie iar Tanju îi spune că a pus-o pe ea fiindcă este mai ușor de controlat decât Ferman. Ferda decide să se întoarcă în America.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.