Dragoste fara cuvinte episoadele 8,9,10 (rezumat)

2,414

Hayat se pregătea să îi spună lui Murat cine este ea cu adevărat, dar chiar atunci primește un telefon de la Suna care îi cere să meargă la ea acasă fiindcă Didem este acolo și o așteaptă. Hayat îl minte pe Murat că tatăl ei nu se simte prea bine iar el o conduce acasă.
Suna o convinge pe Didem că ea și Hayat sunt verișoare și au același nume.
Didem își cere iertare de la Hayat și îi spune că vrea ca de aici înainte să fie prietene.
Când ajunge acasă, Murat află de la Doruk că părinții lor erau plecați la o petrecere cu tatăl Sunei. Murat se întreabă de ce l-a mințit Suna că tatăl ei este bolnav.
A doua zi, la companie Murat este foarte distant față de ea.

Didem își aduce prietenul la companie, un fotomodel pe nume Cenk și îi cere să flirteze cu Hayat, în speranța că îl va lăsa în pace pe Murat.

Derya reușește să îi facă pe Doruk și pe Murat să se certe.
Hayat încearcă să îl convingă pe Doruk să facă pace cu fratele său. Pe de altă parte, Tuval merge acasă la Murat și încearcă îl calmeze.

În weekend, Didem își invită colegii la petrecerea zilei sale de naștere și o invită și pe Hayat.
La petrecere, Hayat reușește să îi împace pe Doruk și pe Murat.
Didem îi cere lui Cenk să facă tot posibilul pentru a o cuceri pe Hayat.
Cenk o minte pe Hayat că Murat o așteaptă în grădină și fiind seară se oferă să o conducă. Când ajung acolo, Cenk îi spune că a vrut doar să rămână singuri și încearcă să o sărute.
Murat îi vede împreună dar din păcate nu vede când Hayat l-a pălmuit pe Cenk și se întoarce la petrecere supărat. Didem se oferă să îi arate camera lui iar el o ia de mână și urcă amândoi în cameră. Hayat îi vede și rămâne plângând.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.