Dragoste si secrete – episodul 17 (rezumat)

6,625

Ali este eliberat și îl caută pe Pilot care îl așteaptă la fel de furios. În timp ce se luptă, Ali îi spune că nu a fost nimic între el și Duygu și că nici măcar nu a citit scrisoarea ei. Fericit, Pilot îl îmbrățișează după care pune lucrurile cap la cap și descoperă că Uygar este cel care a încercat să îl ucidă pe Ali și s-a folosit de numele lui.
Imediat după aceea, Ali află de la Hudaverdi că Sevda a fost acasă la el și speră din nou că ea îl iubește și că Uygar a amenințat-o ca să se căsătorească cu el.
Merge acasă la Uygar si vrea să îl împuște dar Sevda se pune în fața lui și îi spune să o împuște pe ea. Ali îi spune că îl merită pe Uygar și pleacă devastat.

Pilot își cere scuze de la Duygu și după o zi de așteptare la ușa ei, Duygu îl iartă și se împacă. Seara, ies împreună la o cină romantică. Pilot încearcă să aducă vorba de căsătorie dar Duygu îi spune că după ultima lui schemă, e în perioada de probă, așa că, să uite de logodnă sau de nuntă.
Când se întorc acasă, vor să le spună părinților ei de relația lor dar Ilhan tocmai a aflat de la Tugce adevărata profesie a lui Pilot și le interzice să se mai întâlnească.

Yakup, prietenul lui Ali, găsește imaginile camerei de supraveghere de pe strada unde fratele lui și-a pierdut portofelul însă nu are video ci doar fotografii. Nici unul dintre oamenii care au trecut pe acolo nu are vârsta potrivită. Pe când Ali vrea să renunțe, apare ultima fotografie, care este a lui Pilot dar nici nu se gândește la posibilitatea ca el să fie fratele lui pentru că crede că este frate cu Vedat.
Yakup îi spune că Ozlem, fosta lui soție, îl caută. Ali nu vrea să îl găsească și îi spune să nu îi dea adresa lui.

Duygu încearcă să le explice părinților că Pilot a renunțat la lumea aceea pentru ea dar Ilhan îi spune că astfel de oameni nu se pot schimba. Ba mai mult, o pune să aleagă între familie și Pilot iar Duygu îl alege pe Pilot.
Sevda il așteaptă pe Ali în cartier și când îl întâlnește, îl întreabă dacă este bine și îi spune că a fost foarte îngrijorată pentru el. Ali îi amintește că i-a cerut să îi lase în pace, pe ea și pe soțul ei și îi spune să îl lase și ea în pace. Când pleacă, începe să plouă și știind că Sevda se teme de furtună, Ali îi trimite un taxi.
Sevda află de la Pilot că Uygar a încercat să îl ucidă pe Ali. Merge acasă și îl împușcă în umăr dar el îi spune că o iubește atât de mult încât îi trece cu vederea și asta.

A doua zi Pilot află că Ali l-a lăsat în viață pe Uygar și merge să îl ucidă. Tugce îl vizitează chiar atunci și când aude ce vrea să facă, o anunță imediat pe Duygu. După aceea, Tugce îi spune lui Meral că Pilot are probleme și că Duygu a plecat după el și este în pericol. 
Meral apelează la ajutorul lui Ali. În timp ce îi povestește situația lui Pilot și Duygu, Ali își amintește cum Ozlem i-a spus că familia ei s-a opus relației lor fiindcă el avea mulți dușmani. Ozlem a renunțat la familie pentru el dar l-a rugat ca după nuntă să renunțe la serviciul lui. Ali a încercat de multe ori să demisioneze însă Kurtbey nu i-a permis.
Acum Ali îi promite lui Meral că o va găsi pe Duygu și pornește în căutarea lor.
Între timp, Ozlem ajunge în cartier iar Hudaverdi o îndrumă spre casa lui Ali.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.