Dragoste si secrete – episodul 18 (rezumat)

6,645

Pilot merge să îl împuște pe Uygar, după ce a aflat că Ali l-a lăsat în viață.
Duygu merge după el acasă la Uygar și îl oprește. Îi amintește de promisiunea ce i-a făcut-o și îi spune că nu vrea să fie soție de mafiot și să se îngrijoreze toată viața pentru el și că este ultima dată când îl iartă.
Atunci Pilot merge la depozit, își adună oamenii și îi anunță că se retrage din afacerile lor. Vedat îi spune că greșește și că se pune în pericol și îi reproșează că a renunțat la tot pentru o fată, chiar și la răzbunarea lui Erniko.
Nu după mult timp, află și dușmanii lui. Fiind singur și neînarmat, îl prind cu ușurință însă apare Vedat la timp și îl salvează. Cu toate acestea, Pilot nu se răzgândește. Mai târziu se angajează ca manager la restaurantul unui prieten.

Ali discută cu Pilot și după ce se convinge că este hotărât să renunțe la afacerile lui și să înceapă o viață nouă, vorbește cu Ilhan pentru el și îl convinge să îi dea o șansă, garantând pentru el. Pilot îl îmbrățișează pe Ali și îi spune că de acum îl va considera fratele lui.
Ozlem ajunge acasă la Ali dar nu îl găsește și așteaptă la poartă. Sevda, care este la Tugce, o vede pe fereastră și se întreabă cine este. Tugce merge la Ozlem și când aude că e fosta lui soție, o invită să îl aștepte acasă la ea. Sevda este geloasă și o întreabă pentru ce îl caută după atâția ani dar ea nu îi spune.

Când apare Ali, Ozlem merge la el și îi spune că trebuie să vorbească ceva important cu el. Chiar atunci, un vechi dușman de-al lui Ali a fost eliberat din închisoare și își trimite oamenii să tragă focuri de armă în casa lui și să îi transmită că îl va face să plătească pentru fiecare zi în care a fost închis.
Văzând că nu s-a schimbat nimic în viața lui, Ozlem pleacă fără să îi spună pentru ce s-a întors. Sevda o urmărește și o aude vorbind cu mama ei despre fiul lor, pe care l-a ascuns de el. Sevda crede că este vorba de Suleyman dar mai au un fiu despre care Ali nu știe.
Sevda merge la Ali și îi spune că Suleyman trăiește, când apare Ozlem însoțită de Uygar.
În timp ce Uygar îi explică Sevdei că a înțeles greșit și pleacă împreună, Ozlem îi spune lui Ali că atunci când l-a părăsit, era însărcinată și că mai au un fiu.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.