Dragoste si secrete – episodul 19 (rezumat)

6,958


Ali merge să îl cunoască pe fiul său, Alican, dar deocamdată nu poate să îi spună cine este fiindcă copilul știe că tatăl lui a murit.
Ozlem regretă că i-a despărțit dar pe de altă parte se gândește că era singura soluție prin care putea să îl protejeze pe copil de dușmanii lui.
Alican leșină și după ce îl duc la spital, Ali află motivul pentru care Ozlem i-a spus de existența lui după atâția ani. Copilul este bolnav și are nevoie de transplant de măduvă. Devastat, Ali își face testul pentru a afla dacă sunt compatibili.

Între timp, Zeynep și Sinan se întâlnesc pe ascuns iar Kurtbey îi prinde. Îl răpește pe Sinan și vrea să îi dea o lecție pe care să nu o mai uite. Zeynep, văzând că Sinan nu răspunde la telefon și că nu a ajuns acasă, începe să se îngrijoreze. A doua zi, merge la familia lui, care sunt la fel de îngrijorați și le spune că crede că tatăl ei i-a făcut ceva. Sevda işi amintește că Ali este prieten cu Kurtbey, îl caută și îl roagă să intervină pentru el. Ali îl convinge pe Kurtbey să îl elibereze.
Mai târziu, medicul lui Zeynep îl sfătuiește pe Kurtbey să nu o mai întristeze astfel, pentru că doar înrăutățește situația. Atunci Kurbey îi permite lui Zeynep să se vadă cu Sinan.

Pilot, care vrea să scape de trecutul său, încearcă să-și schimbe viața pentru femeia iubită, dar acest lucru nu rămâne fără consecințe neplăcute. Vedat, fratele său, a căzut în mâinile dușmanilor lui și l-ar fi pierdut dacă nu ar fi intervenit Tașkafa, care îi este un vechi prieten.

Sevda se întoarce la spital cu Ali și când află că fiul lui este grav bolnav, îl îmbrățișează. Ali îi amintește că este o femeie măritată și îi spune să se comporte ca atare.
Tașkafa, dușmanul lui Ali care a fost eliberat recent din închisoare, îi lasă un bilet de amenințare pe mașină. Ali se teme că îi va face rău copilului, află unde este și merge să-l confrunte dar este prins.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.