Dragoste si secrete – episodul 21 (rezumat)

6,445

Ali a observat că oamenii lui Tașkafa l-au urmărit când i-a condus acasă pe Ozlem și pe Alican și a rămas în apropierea casei lor ca să îi păzească. Când tipii aceia apar, îi salvează pe Ozlem și pe Alican și îi trimite acasă la el cu bodyguarzi iar el îl găsește pe Tașkafa și aranjează să fie arestat.

Pilot este la restaurant cu Duygu și începe să îi spună că și-a încălcat promisiunea ce i-a făcut-o și a mințit-o. Duygu crede că vorbește despre faptul că nu mai lucrează și se bucură că a ales să îi zică adevărul iar Pilot nu îi mai spune și restul.
Pilot îi observă pe tipii trimiși de Tașkafa după el și reușește să scape de ei. Hudaverdi, care era la restaurant cu Ezgi, îl ajută.
Duygu bănuiește că îi ascunde mai multe și când se întorc de afară îl întreabă pe Hudaverdi ce au făcut. Atunci Pilot îi răspunde repede că se gândea să o ceară în căsătorie dar ea nu îl crede.
A doua zi chiar o cere în căsătorie iar Duygu îi spune “Da!”.

Uygar află că Pilot și Ali sunt frați apoi se întâlnește cu Kurtbey și îl șantajează ca să nu îl mai protejeze pe Ali.
Sevda îl vede pe Ali mergând în oraș împreună cu fosta soție și cu fiul lor.
Gândindu-se că nu mai au nici o speranță de împăcare și că e timpul să renunțe la el, își aruncă verigheta în mare.
Pe de altă parte, în timp ce ia micul dejun cu Alican și cu Ozlem, Ali se gândește la Sevda.

Koksal se hotărăște să îi spună lui Ali că el i-a ucis fiul, ca să o scape pe Sevda de amenințările lui Uygar. Hayriye încearcă să îl oprească dar nu reușește. Koksal îi spune să le transmită copiiilor că tot ce a făcut a fost pentru ei apoi o închide în cameră, ca să nu meargă după el.
După un timp apare Uygar iar Hayirye îi spune ce se petrece și merge să o caute pe Sevda sperând că ea îl va opri.
Koksal îl sună pe Ali și îi spune că trebuie să se întâlnească imediat ca să îi spună cine i-a ucis fiul.
Între timp Hayriye o găsește pe Sevda iar ea află de la Hudaverdi unde se vor întâlni Koksal și Ali și merge acolo.

Ali ajunge la adresa unde Koksal îl așteaptă. Koksal începe să îi spună, când observă că Uygar este ascuns în depozit cu arma îndreptată spre ei. Se pune în fața lui Ali și este împușcat apoi îi cere iertare și i-o încredințează pe Sevda.
Sevda apare chiar atunci cu Hudaverdi.

La spital, Hayirye spune poliției că Ali l-a împușcat pe Koksal. Sevda le spune că nu este adevărat dar mama ei crede că îl protejează pe Ali.
În timp ce Ali merge să dea declarația, Sevda o convinge pe Hayirye că Koksal l-a salvat pe Ali, ca să își liniștească conștiința.
Ali este foarte bulversat fiindcă credea că și-a răzbunat fiul. Când se întoarce, o întreabă pe Sevda de ce și-a cerut tatăl ei iertare și ce știe despre moartea lui Suleyman. Deși Hayirye îi face semn să tacă, Sevda îl cheamă deoparte și îi spune totul apoi se întoarce la Hayriye care tocmai a aflat că medicii nu l-au putut salva pe Koksal.
Ali își dă seama că Sevda știa de mult, că de aceea s-a îndepărtat de el și că îl iubește dar nu poate să o consoleze ci pleacă șocat și îndurerat.
Când se întoarce acasă, Ozlem îl întreabă insistent unde a fost. Ali îi spune doar că a fost să afle cine l-a ucis pe Suleyman dar nu îi spune mai multe. Ozlem îl amenință că dacă îi ascunde adevărul, nu îi va permite să îl mai vadă pe Alican niciodată. După aceea începe să pregătească bagajele dar Alican s-a atașat de Ali și nu vrea să plece.

Sevda îi spune lui Uygar că din cauza lui i-a pierdut pe Ali și pe tatăl ei și că nu mai are nimic de pierdut, deci căsnicia lor falsă s-a sfârșit. Uygar insistă să rămână acasă la el alături de familia ei și promite că nu îl va vedea deloc tot restul zilei dar are un alt plan prin care să o țină lângă el.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.