Dragoste si secrete – episodul 24 (rezumat)

5,650

Pilot și Duygu se logodesc, după ce Hüdaverdi a reușit să-l convingă pe Ilhan să nu se mai opună relației lor. La rugămintea lui Pilot, Ali o cere pe Duygu de la familie pentru el.
După ce pleacă de la ea, Pilot este sunat de Uygar, care îl cheamă să îi spună cine l-a ucis pe Erniko.
Pilot se întâlnește cu el dar când Uygar îi spune că Ali este omul pe care îl caută, nu îl crede fiindcă știe că urmărește să scape de Ali cu ajutorul lui.

Kurtbey îi spune lui Sinan de boala lui Zeynep și că singura ei șansă este un transplant de inimă. Sinan îi ascunde fetei că știe, ca să nu o întristeze. Kurtbey îl angajează ca șofer pentru ea știind că o va face fericită.

Ozlem îi spune lui Alican că Ali este tatăl lui și că motivul pentru care a fost departe de ei atâția ani este că a fost un erou și a trebuit să salveze mulți oameni.
Tugce își dă seama care este planul lui Ozlem și o avertizează pe Sevda dar ea încearcă să nu se gândească la asta și să se bucure pentru Ali.
Ozlem încearcă din prima zi să se apropie de Ali iar el îi spune de la început să nu creadă că au vreo șansă de împăcare. Ozlem o învinuiește pe Sevda dar Ali îi spune că niciodată nu va putea să depășească faptul că l-a părăsit în cel mai greu moment al vieții și că i-a ascuns că are un fiu.

A doua zi, Alican merge să se joace cu copiii din cartier apoi se întoarce supărat acasă fiindcă după ce le-a zis că e fiul lui Ali, ei au crezut că Sevda este mama lui. Ozlem îi spune să stea liniștit pentru că toți vor afla că ea este mama lui și îl învață să îi ceară lui Ali să îl ducă la restaurantul Sevdei.
Sevda se întristează când îi vede împreună iar Ozlem face tot posibilul să îi arate că sunt o familie și că nu va putea să intervină între ei.

Uygar încearcă din nou să îl convingă pe Pilot că Ali l-a ucis pe Erniko dar de data aceasta vrea să audă chiar de la el. Știind că Ali este la restaurant, merge la el și îl cheamă afară ca să discute apoi îi trimite adresa lui Pilot.
Pilot merge acolo dar nu aude toată discuția lor fiindcă chiar atunci îl sună Meral și îi spune că Duygu a fost răpită. Pilot merge la părinții lui Duygu să afle cum s-a întâmplat și le promite că o va găsi și îi va face să plătească pe acei tipi.
Când pleacă de la ei, Necmi, fratele lui Taskafa, il sună și îi spune că Duygu este la el și dacă vrea să o salveze, să îl ucidă pe Ali.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.