Dragoste si secrete – episodul 23 (rezumat)

5,787

Au trecut câteva luni de când Uygar a fost arestat și începe să îl preseze pe Kurtbey să-l ajute să iasă din închisoare. Kurtbey vrea să găsească dovezile pe care le are despre Ali și Pilot dar nu reușește și este nevoit să îl ajute să scape de acuzații.
Sevda s-a mutat cu familia la Tugce, s-a angajat la un restaurant și se străduiește să strângă bani pentru a închiria o casă.

Ozlem încă îl iubește pe Ali și acum că el a demisionat și a început o viață nouă, vrea să se împace cu el. Într-o zi, îl vizitează împreună cu Alican și îi spune că regretă că i-a despărțit și vrea să își repare greșeala și să îi spună copilului că el este tatal lui. Propune să rămână acasă la el câteva zile și să găsească momentul potrivit ca să vorbească cu el. A doua zi, îl întreabă pe Alican cum ar fi dacă tatăl lui s-ar întoarce dar fiindcă copilul le spune că nu s-ar bucura, se decid să mai amâne puțin.
Când Ali pleacă în oraș, Ozlem îl întreabă pe Alican dacă i-ar plăcea să locuiască cu el. 
Nu după mult timp, apare Sevda la ei iar Alican îi spune că se mută acolo după care Ozlem îi reproșează că încă se mai întâlnește cu Ali, știind că tatăl ei i-a ucis fiul.

Pilot este nerăbdător să se căsătorească cu Duygu însă Ilhan continuă să amâne logodna  lor. Într-o zi, când cei doi îndrăgostiți se întorc acasă de la cumpărături, îi așteaptă o surpriză neplăcută: Duygu are un pețitor. Părinții ei se prefac că nu înțeleg motivul vizitei. Pilot se abține cu greu să nu facă scandal dar îl așteaptă pe pețitor afară, și când rămâne singur, îi spune că e logodnicul lui Duygu și îl amenință să nu se apropie de ea la o distanță mai mică de 500 m. De frică, tipul leșină. Pilot abia îl trezește împreună cu Hudaverdi și îl lasă să plece fiindcă văzându-l atât de fricos, i-a pierit și cheful de bătaie.
Mai târziu, Ilhan află ce a făcut și îl avertizează că e ultima dată când îl mai iartă. Duygu se necăjește fiindcă pare că Ilhan niciodată nu va fi de acord cu căsătoria lor iar Pilot se gândește să o fure.

Ali se întâlnește cu un prieten din orfelinat pe care nu l-a mai văzut de mult timp. Tipul îi povestește că în urmă cu câțiva ani, a aflat că Erniko l-a găsit pe Suleyman când a fugit de la orfelinat, l-a crescut și l-a implicat în afacerile lui. Ali este îngrozit fiindcă se gândește că e posibil să îl fi ucis și pe Suleyman când și-a răzbunat fiul dar Kurtbey îi dă lista cu cei care au lucrat cu Erniko și îl asigură că Suleyman nu a fost unul dintre ei și că informația e greșită.

Uygar este eliberat cu ajutorul lui Kurtbey.
Îi spune Sevdei că nu vor divorța niciodată apoi îi convinge pe Hayrie și pe Sinan că Ali i-a întins capcana.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.