Dulce răzbunare episoadele 25,26,27 (rezumat)

1,255

După ce a aflat că Ceyda l-a făcut să piardă afacerea cu catering, Sinan vrea să rupă parteneriatul cu ea dar Ceyda nu vrea să îi vândă acțiunile ei. Atunci Sinan îi spune că îi lasă ei restaurantul și că va pleca. Pelin îi spune să rămână dar el îi zice că vrea să fie singur și pleacă.

Sinan merge la restaurant iar Ceyda bănuiește că este acolo și îi spune că îi va transfera acțiunile.
Următoarea zi, Ceyda le spune lui Bulent și lui Pelin că renunță la restaurant doar dacă Sinan îi achită banii în două zile.
Sinan a plecat și nu știe nimeni unde se află dar Pelin bănuiește că a mers la pescuit și îl găsește.

Pelin îi spune lui Sinan că a găsit-o pe Ceyda în apartamentul lui îmbrăcată cu cămașa lui și s-a îndepărtat de el fiindcă a crezut că sunt împreună dar ulterior și-a dat seama că a fost doar un joc de-al lui Ceyda.
Mai târziu, Sinan o duce pe Pelin într-un loc din pădure care are o semnificație specială pentru el. Amândoi își pun aceeași dorință, să fie împreună mereu.
Chiar când erau pe punctul de a se săruta, apare Ruzgar care a aflat de la Meliha că Sinan a dispărut și bănuia că se află acolo.
Sinan este surprins și fericit să o vadă. Ruzgar e șocată când află că Pelin este fata care l-a rănit în trecut dar Sinan îi spune că sunt doar amici.
Pelin deduce că Ruzgar are sentimente pentru Sinan.
Apartamentul în care locuiește Sinan este al lui Ruzgar iar el insistă să locuiască împreună cât timp ea rămâne în oraș.

Necip îi dă lui Sinan banii înapoi.
Sinan îi duce banii lui Ceyda, dar ea îi spune că vrea triplu.
Zubeyir vrea să îi împace pe părinții lui Pelin. Îi trimite flori și o poezie lui Suheyla lăsând-o să creadă că soțul ei i le-a trimis.
Seara pregătește o cină romantică pentru ei dar apoi ei își dau seama că este opera lui Zubeyir.

Başak şi Simay se întâlnesc cu o colegă de la universitate. Tipa le povestește că a primit o cerere în căsătorie de vis și că este căsătorită cu un bărbat bogat.
Başak se teme că relația ei cu Bulent nu va avansa niciodată dincolo de prietenie și îi dă de înțeles că așteaptă o cerere în căsătorie. Bulent îi spune că se prea grăbește și că întâi ar trebui să se cunoască mai bine.
Simay este supărată și ea pe soțul ei pentru că nu i-a făcut o cerere în căsătorie mai deosebită. Atunci Hakan se gândește să îi facă o surpriză și îi cumpără un inel de logodnă.

Sinan organizează o petrecere pentru Ruzgar acasă la el.
La acea petrecere, Hakan pune inelul de logodnă într-un pahar cu suc dar paharul ajunge la Bașak în loc să ajungă la Simay. Când găsește inelul, Başak crede că Bulent o cere în căsătorie. În aplauzele tuturor, Bulent nu poate să spună că este o neînțelegere.
În același timp Simay își așteaptă surpriza romantică promisă de Hakan.
Pelin vrea să îi spună lui Sinan că s-a îndrăgostit de el.
Chiar atunci, Ruzgar îi spune lui Sinan că bunicul ei mai are de trăit doar 6 luni. El și-a dorit să o vadă căsătorită și pentru a-l face fericit în ultimele zile, Ruzgar îl roagă pe Sinan să se prefacă că este soțul ei.
Sinan este de acord și se îmbrățișează. Pelin vede această scenă.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.