Femeie in infruntarea destinului – ep 208-209-210 Rezumat

5,909

După ce i-a făcut portretul lui Arif, Sirin merge la serviciu, îl servește cu o cafea și își cere scuze pentru că i-a instigat pe copii împotriva lui.
Bersan merge la Bahar, îi dă bani și o listă cu alimente, rețetele care trebuie să le pregătească pentru probă și cratițe pe care să le folosească doar ca să transporte mâncarea. Ceyda se află la Fazilet iar Bahar trebuie să pregătească singură totul într-un timp foarte scurt și să le livreze lui Cem, șeful lui Bersan, la o galerie auto. Cem gustă mâncarea și îi spune că este mulțumit și că o va anunța în curând dacă primește postul. Cu banii primiți Bahar le cumpără papuci și ghiozdane noi copiiilor ei și lui Arda dar îi spune lui Ceyda că i se pare că Cem e implicat în afaceri ilegale și nu vrea să lucreze pentru el.

În timp ce Fazilet o vizitează pe Bahar, Ceyda îl duce pe Raif la plimbare în parc fiindcă și-a dat seama că nu a mai ieșit afară de mult timp. Raif nu a vrut să meargă dar Ceyda l-a scos cu forța. Ceyda e foarte necăjită și bulversată de când a aflat că Arda nu e fiul ei și îl întreabă pe Raif ce ar face dacă ar afla că Fazilet nu e mama lui. Mai târziu, Raif îi povestește lui Fazilet că au fost în parc și că i-a plăcut. După aceea își amintește puțin amuzat că era o mașină parcată pe trotuar iar Ceyda i-a rupt ștergătoarele de parbriz revoltată.

Seara târziu, Bersan merge la Ceyda și îi spune că au primit postul și o convinge să accepte. Îi dă bani și lista de ingrediente dar de data aceasta ele trebuie să meargă după cratițe. După aceea Ceyda o convinge pe Bahar să facă măcar două livrări fiindcă au mare nevoie de bani.
A doua zi Bahar merge din nou la galeria auto pentru a lua cratițele și adresele unde trebuie livrată mâncarea. După ce gătește, livrează mâncarea la un atelier care arată cam dubios. Când pleacă de acolo, este fotografiată de cineva care supraveghează localul.

Ceyda îi spune lui Arif că Arda nu e fiul ei și îl roagă să îi spună lui Kismet să cerceteze chestiunea dar fără să afle altcineva. Arif vorbește cu Kismet neștiind că ea și Emre sunt iubiți.
Doruk vrea să îi dăruiască un desen lui Arif iar Nisan îl ceartă. Bahar îi explică din nou că Arif nu e vinovat pentru accident iar Nisan se îndreaptă revoltată spre camera ei și închide ușa în fața lui Doruk, lovindu-l la nas. Nisan regretă iar Sirin îi spune că a fost doar un accident. Fata îi răspunde că nici Arif nu e vinovat pentru accident. Mai târziu, când Doruk se întoarce de la spital, Nisan aleargă să îl întâmpine. Se întâlnește cu Arif și îl îmbrățișează și își cere scuze de la el. Sirin e foarte furioasă dar încearcă să nu arate. În schimb se străduiește să se împrietenească cu Arif și să îi câștige încrederea.
Bahar și Ceyda fac o nouă livrare. Când se pregătesc să bată la ușă, apare poliția.
Episodul se încheie cu Fazilet începând să scrie un roman. Titlul este Kadın – Femeie.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.