Femeie in infruntarea destinului – episoadele 222-223-224 (rezumat)

6,561

Arif le întreabă pe Bahar și pe Ceyda despre pachetul pe care l-au căutat și o ceartă pe Bahar fiindcă îl face să se îngrijoreze pentru ea. Bahar o întreabă apoi pe Ceyda oare ce a vrut să spună iar Ceyda îi spune că încă o iubește.
După aceea Bahar se întâlnește cu Cem ca să îi dea pachetul și îl întreabă de ce a bătut-o pe Şirin. Cem îi spune că nu a făcut așa ceva și că mai are o singură sarcină de îndeplinit pentru a-și achita datoria și în curând va afla despre ce este vorba. A doua zi Cem îi găsește pe acei tipi, îi bate și îi trimite la Bahar ca să îi spună că Şirin i-a plătit să o atace. Bahar se convinge că Şirin nu se va schimba niciodată și le povestește lui Arif și lui Enver ce a făcut.

Fazilet îi dăruiește niște haine frumoase și scumpe lui Ceyda. Ca să nu o supere, Ceyda le acceptă chiar dacă nu sunt pe placul ei și îi spune că le va folosi pentru înmormântări și vizite la spital. Fazilet îi povestește lui Raif iar el caută pe internet haine care ar fi pe placul ei și comandă un pardesiu cu imprimeu leopard. A doua zi i-l dăruiește iar Ceyda îi mulțumește și îl sărută pe obraz.
Înainte de asta, Ceyda o întreabă pe Fazilet cât de grav l-a afectat accidentul pe Raif. Fazilet nu îi răspunde iar seara când Raif o întreabă dacă crede că Ceyda e interesată de el, îi povestește ce întrebare i-a pus. Raif se amuză și se bucură.

Bahar află de la copii că Arda a făcut singur un puzzle de 300 de piese într-un timp foarte scurt. Când Ceyda merge la serviciu, Bahar îi dă lui Arda din nou acel puzzle pentru a verifica dacă e adevărat. Când vede că într-adevăr poate să-l facă, o roagă pe Fazilet s-o ajute să găsească un medic bun pentru copil fiindcă bănuiește că e un fel de geniu. Fazilet s-a gândit deja la asta și contactează imediat un medic. Ceyda e foarte fericită și îl caută pe Emre ca să îi spună că Arda va primi educație specială, sperând că îl va convinge să nu îl mai caute pe fiul lor. Emre tocmai a primit rezultatul testului ADN, îi dă o fotografie cu fiul lor și îi spune că în curând îl va lua acasă.

Şirin găsește la cafenea o revistă veche pe coperta căreia este Fazilet purtând cerceii și inelul pe care le-au vândut Bahar și Bersan. Şirin merge la amanetul unde le-au vândut, fotografiază bijuteriile și îi trimite lui Fazilet adresa magazinului și fotografia pe care îi scrie să aibă grijă pe cine primește în casă. Fazilet verifică sertarul cu bijuterii și găsește doar cutia în care se aflau cerceii și inelul.

Seara, Bahar se îmbracă elegant și se machiază pentru ultima sarcină pe care o va primi de la Cem. De data aceasta Cem o trimite la un eveniment de caritate iar în drum spre restaurant îi dă o geantă și îi spune că la petrecere va întâlni o femeie cu o geantă identică și trebuie doar să schimbe gențile între ele și să plece.
În restaurantul respectiv Bahar ajunge față în față cu o persoană pe care nu se aștepta să o întâlnească în astfel de circumstanțe. Kismet, sora lui Arif e femeia cu care trebuie să facă schimbul.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.