Femeie in infruntarea destinului – sezonul 3 episoadele 193-194-195 (rezumat)

21,550

Episodul începe cu Bahar intrând pe scenă în aplauzele publicului. Bahar se prezintă și începe emoționată povestea vieții ei: “Bună, eu sunt Bahar Çeşmeli și am parcurs un drum foarte lung până aici. Sunt Bahar Çeşmeli care după fiecare cădere, m-am ridicat și mai puternică. Pentru că în luptele vieții nu este important de câte ori cădem ci atunci când cădem, să ne putem ridica din nou…” În timp ce Bahar povestește despre persoanele dragi din viața ei și necazurile prin care a trecut și care au făcut-o mai puternică, povestea se întoarce la momentul accidentului în care au fost implicați ea, Hatice, Arif si Sarp. Arif a scăpat cu răni ușoare dar ceilalți au fost răniți grav.

Enver este singur acasă când află că Hatice a fost implicată într-un accident și își pierde cunoștința. Își revine cu greu și ajunge la spital unde Jale îi administrează un calmant și evită să îi spună că și Bahar și ceilalți au fost în mașină.
Bahar, Hatice și Sarp sunt în operație iar lui Arif i se acordă îngrijiri medicale.

Sirin merge devastată la spital și îl atacă pe Arif lovindu-l și strigând că a făcut accidentul intenționat ca să îi despartă pe Bahar și pe Sarp. Enver o aude și astfel află tot ce s-a întâmplat dar el nu îl învinuiește pe Arif și îi spune lui Jale să îl ducă în salonul lui ca să nu stea singur. Sirin se împotrivește însă Jale o cheamă deoparte și îi spune că Enver e în stare critică și ar fi bine să nu îl mai supere. De atunci Sirin se străduiește să își schimbe comportamentul, îi cere scuze lui Arif și chiar acceptă să meargă acasă la Bahar și să stea cu copiii.

Arif e în pericol de a fi închis fiindcă el a cauzat accidentul însă singura lui grijă e ca Bahar și ceilalți să scape cu bine.
Kiymet se străduiește să îl salveze dar situația e complicată fiindcă a mai fost o persoană implicată în accident.

În acest timp, Ceyda și Emre îl caută cu disperare pe Arda care a dispărut. Copilul s-a urcat într-un camion și mai târziu șoferul îl găsește dar nu poate anunța poliția fiindcă e implicat în afaceri ilegale și se gândește că va fi acuzat că l-a răpit așa că îl duce pe un câmp. Copilul doarme acolo noaptea și dimineața este găsit de niște muncitori care anunță poliția și astfel ajunge înapoi la familia lui.

Sarp iese primul din operație, apoi Bahar iar operația lui Hatice durează până a doua zi fiindcă situația ei e mai gravă. Bahar se trezește și nu știe ce s-a întâmplat. Se teme că s-a îmbolnăvit din nou iar Enver îi spune doar că a leșinat și că nu are nimic grav. După aceea se trezește și Hatice și reușește să vorbească puțin cu Enver. Îi spune că simte că nu va supraviețui și îl pune să îi promită că va avea grijă de Şirin. Enver o cheamă apoi pe Sirin să o vadă pe Hatice însă înainte să ajungă Sirin în salonul ei, Hatice moare.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.