Hercai episodul 15 (rezumat)

8,642

Miran se întoarce cu Reyyan la conac. Azize îl critică pentru că a părăsit conacul și le spune că cei care i-au atacat au fost cu siguranță familia Sadoglu și îi cere lui Miran să își ia oamenii și să meargă la fermă să se răzbune. Reyyan încearcă să îl oprească dar el merge spre poartă . Ea cade jos și își pierde cunoștința. După ce se trezește, Miran îi promite că de data aceasta nu va face nimic împotriva familiei sale dar își va lua măsuri de precauție.

Azat a fost trimis de părinții săi departe, în casa bunicului său Mustafa pentru a-l proteja de familia Aslanbey. Yaren îl anunță că Reyyan s-a căsătorit cu Miran iar el reușește să fugă de la conac și merge să o vadă pe Reyyan și să o întrebe de ce a făcut asta. Reușește să intre în conac iar Elif îl vede și îl ascunde într-o cameră pentru a-l proteja de oamenii lui Azize, însă este prins. Apare Reyyan, iar el îi spune că a venit să o ia acasă fiindcă este sigur că este ținută cu forța acolo, dar ea  pentru a-i salva viața îl ia pe Miran de mână și îi spune lui Azat că s-a căsătorit din propria voință și să plece și să nu se mai întoarcă niciodată. După ce Azat pleacă, Miran face o scenă de gelozie și ii zice lui Reyyan că dacă se mai întâmplă ca Azat să incerce să o ia de lângă el, a doua oară nu o să îl mai ierte.

Zehra este distrusă când află că Reyyan si Miran au fost atacați. Melike o ajută să vorbească la telefon cu Reyyan. Mai târziu, Miran o duce pe Reyyan să își vadă mama. Se întâlnesc undeva în apropierea fermei. El îi spune cât de mult o iubește pe Reyyan și îi promite că o va aduce la ea ori de câte ori va vrea.

Azize este furioasă că Miran a trecut peste cuvântul ei.

Hazar își dă seama că cineva vrea să se creadă că familia Sadoglu a ordonat atacul asupra lui Miran si Reyyan.  Cu ajutorul lui Ali, unul dintre oamenii săi, află că mașina lui Miran este la un depozit. Merge acolo și vede că nu avea nici o urmă de gloanțe și își  dă seama că cei ce l-au atacat nu au avut nici o intenție să îl ucidă. Încearcă să dezlege misterul și îl trimite pe Ali la Kars să se intereseze dacă Aslanbey au avut vreun dușman acolo. Între timp, Miran află că Hazar este la depozit si merge furios acolo. Hazar încearcă să îi explice ceea ce a văzut și îi zice să se uite la mașină dar tocmai atunci Elif îl sună pe Miran să îl anunțe că Azize a plecat cu oamenii să atace ferma.

Reyyan îl amenință cu arma pe unul din oamenii de la conac și îi cere să o ducă la fermă. Pe drum îl sună pe Hazar și îl anunță ce se întâmplă. Hazar și Miran pleacă speriați spre fermă.

Hazar il suna pe Nasuh și ii zice să ia familia și să plece de acolo fiindcă Azize cu oamenii înarmați se îndreaptă spre fermă dar el îi spune că va rămâne și se va apăra fiindcă un Sadoglu nu fuge niciodată de un Aslanbey.

Nasuh își trimite familia în casă și împreună cu Cihan și cu oamenii lui o așteaptă pe Azize la poartă. Azize sosește și oamenii ei și ai lui Nasuh ridică armele unii împotriva altora. Miran și Hazar ajung la timp și reușesc să îi oprească. Miran întreabă unde este Reyyan, dar nimeni nu știe. Șoferul mașinii în care a fost ea era căzut jos lângă mașină iar Reyyan dispăruse.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.