Hercai episodul 14 (rezumat)

9,048

Miran îi pune lui Reyyan pe deget inelul mamei sale apoi o duce la conac și îi spune lui Azize că i-a adus nora. Azize este de acord cu căsătoria lor cu condiția ca Reyyan să accepte să nu își mai vadă părinții.  Reyyan acceptă. Azize îi spune că poate să se instaleze în camera ei dar Miran îi zice că de data aceasta Reyyan va intra legal în conac și a doua zi după ce se va pronunța divorțul lui de Gonul se vor căsători apoi vor merge să locuiască în noua lor locuință după care o ia pe Reyyan și pleacă. Pe drum îi spune să meargă împreună să vadă o casă pentru ei dar ea ii zice să o ducă la fermă înainte ca cineva să vadă că lipsește. Când ajunge acasă mama ei o ceartă pentru că a mers să îl vadă pe Miran iar Yaren o aude și îi spune lui Nasuh. El vrea să o lovească pe Reyyan dar Hazar îi ia apărarea în fața lui. Când rămân singuri Hazar o ceartă și o avertizează că dacă se  mai întâlnește vreodată cu Miran,  el nu va mai exista pentru ea.  

A doua zi la conac se fac pregătiri pentru  nuntă. După ceremonie urma ca mirii să ia cina împreună cu familia, apoi să plece la noua lor casă. Reyyan reușește să plece de la fermă și merge la conacul Aslanbey unde este așteptată. Când  o vede intrând pe poarta conacului, Azize îl sună pe Nasuh și pe un ton batjocoritor îi urează sănătate și îi zice că a crezut că e bolnav de nu a putut veni la nunta nepoatei sale. Nasuh se enervează foarte tare și îi spune lui Hazar că regretă că nu a scăpat de Reyyan când a avut ocazia. Hazar merge la conac să o oprească pe Reyyan dar ajunge prea târziu. El o întreabă de ce a făcut asta iar ea îi spune că îl iubește pe Miran. Hazar pleacă distrus fiindcă știe că ea nu va fi fericită în acea casă.

Gonul îi spune lui Azize că ea a făcut ce i-a cerut si a divorțat de Miran, dar acum este randul ei să își țină cuvântul și să ii spună unde este fratele ei.

Mirat o duce pe Reyyan la noua lor casă dar după puțin timp niște indivizi care erau trimiși de Azize, trag cu armele în casa lor și ei sunt nevoiți să se întoarcă la conac.

 De când a aflat că Miran o iubește pe Reyyan, Azize a plănuit totul pentru ca ei doi să se căsătorească, scopul ei fiind să o tragă și pe Reyyan in răzbunarea ei față de familia Sadoglu.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.