Femeie in infruntarea destinului – sezonul 3 episodul 199-200-201 (rezumat)

10,194

După ce i-a văzut pe Bahar și pe Sarp împreună, Arif se îndepărtează resemnat. Piril se decide să plece în străinătate.
Dimineața copiii îi vizitează pe Sarp și pe Bahar. După un timp Jale îi duce acasă la ea. Înainte de a pleca din spital Nisan și Doruk îi sărută mâna lui Sarp și își iau la revedere iar el le spune să nu uite că îi iubește.

Fazilet, femeia care a fost implicată în accident, se simte bine dar încă este internată. Are un fiu paralizat, în scaun cu rotile, care nu se descurcă fără ea și e foarte furios că nu are un ajutor. Fazilet vorbește cu Jale despre asta iar ea o trimite pe Ceyda să lucreze ca menajeră pentru el. Raif e foarte grosolan dar Ceyda știe cum să îi vorbească pe limbajul lui.

Kismet îi spune lui Sarp că Arif a trecut pe roșu și a cauzat accidentul dar nu va fi arestat dacă nu vor depune plângere împotriva lui. Arif merge apoi în salonul lui și îi spune să depună plângere dacă vrea să îi facă un bine. Sarp o ia de mână pe Bahar care se află lângă el și îi răspunde lui Arif că nu intenționează să îi facă un bine. Arif se întoarce în salonul lui foarte necăjit.

Mai târziu Enver și Sirin îi vizitează pe Bahar și pe Sarp. Bahar îi spune lui Sirin că Hatice şi-ar fi dorit ca ele să se înțeleagă iar Sirin o îmbrățișează dar e evident că are un plan de răzbunare fiindcă puțin mai devreme a aflat că atunci când au făcut accidentul se îndreptau spre spital pentru ea. O asistentă intră în salon ca să se ocupe de perfuzia lui Sarp. Şirin urmărește ce face apoi când Bahar și Enver pleacă, se apropie de patul lui Sarp și fără ca el să observe, îi modifică fluxul perfuziei.

Bahar o vizitează pe Fazilet să îi mulțumească pentru că nu a depus plângere împotriva lui Arif. Fazilet e impresionată că Bahar nu îl învinuiește pe Arif ci mai degrabă se învinuiește pe ea. După aceea Bahar se întoarce în salon. Ea și Sarp povestesc despre ce visuri de viitor au. La un moment dat Bahar observă că Sarp a adormit dar apoi își dă seama că ceva nu este în regulă și strigă după ajutor. Medicul încearcă să îl resusciteze apoi îl duce în alt salon. Bahar așteaptă îndurerată. Se gândește să se sinucidă dar apoi își dă seama că nu poate să facă asta fiindcă are copii; se înfurie pe Sarp că a murit a doua oară apoi se înfurie că din cauza copiiilor nu poate să își trăiască durerea, să plângă, să urle, nu poate să se sinucidă și nici nu își permite să înnebunească. Fazilet este alături de ea și îi spune că poate mai este speranță. Bahar parcă începe să spere puțin apoi apare medicul să vorbească cu ea despre Sarp.


Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.